Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elárulnátok, hogy mi olyan...

Elárulnátok, hogy mi olyan szép Jessica Albában?

Figyelt kérdés

Persze most nem az alakjára célzok (mert az nyilván jó), hanem az arcára. Mindenki oda meg vissza van érte, csak azt nem értem, miért. Mi olyan különlegesen szép benne? Szerintem tök átlagos, már bocs.

(Mellesleg felőlem lehet jönni a "te még így sem nézel ki" jellegű visszavágásokkal, de tök fölösleges, mert egy szóval sem állítom, hogy én szebb vagyok nála.)

2011. jún. 11. 14:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
szerintem gyönyörű
2011. jún. 11. 20:07
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
CCC mit kell irigykedni? Csak téged minősít,hiszen mindenki szerint gyönyörű nyilván azért ,mert az is.
2011. jún. 12. 15:17
 13/16 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem sem szép, és igen, én szebb vagyok nála:) És lehet lepontozni, "mert egy beképzelt p.csa vagyok" :)
2011. jún. 12. 18:27
 14/16 A kérdező kommentje:

B*szki... miért lennék irigy? Nekem sem tetszhet mindenki. Vagy ha ti átlagosnak neveztek valakit, akit a közvélemény szépnek tart, azért teszitek, mert irigykedtek rá?

Ott van pl. Selena Gomez. Szinte mindenki (észrevételem szerint az emberek kb. 90-95%-a) gyönyörűnek tarja, szerintem is szép, és fel is vállalom ezen véleményemet bárki előtt. Szóval vannak olyanok, akiket - az emberek túlnyomó részéhez hasonlóan - szépnek látok, de Jessica Alba nálam nem esik ebbe a kategóriába. Ha nektek ez irigység, ritka hülyék vagytok, már bocs.

2011. jún. 15. 19:03
 15/16 A kérdező kommentje:
06-12 15:17-nek meg külön gratulálok, ha azalapján akar minősíteni valakit, hogy kit tart szépnek az illető. Tudod, mindenkinek más az ízlése és a szépség relatív.
2011. jún. 15. 19:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ó, hátha azt el lehetne magyarázni... :) Ez kb. u.az mintha azt kellene hogy mi a jó a szexben vagy hogy miért finom a pizza. Persze lehet próbálkozni körülírással... csak nem érdemes :)
2012. febr. 25. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!