Mit néztek meg elöször egy csajon vagy nőn?
Először az ember a másik külsejét látja. Ilyenkor legelőször a szemeit, a száját, az arcát, a haját és a melleit figyelem meg. A szemek és a száj nagyon sokat elárulnak az egyén jelleméből, a mosolyából látszik, hogy mennyire igényes, ápolt, a frizurájából pedig kitűnik az ízlésvilága. A testtartásból, a mozdulatokból is rendkívül sok következtetést lehet levonni.
A belsőt csak beszélgetések útján lehet kiismerni, és erről egy regényt lehetne írni. Mindenesetre a beszédstílus, a hanglejtés, a kifejezésmód, a szókincs, a világról, a saját családjáról, más emberekről alkotott vélemény döntően meghatározza számomra egy nő megítélését.
Ami kimondottan irritál: ápolatlanság, szájszag, csúnya fogak/óriási, kiálló fogíny, szőrös arc, piercing, tetoválás, műköröm, extrém hajstílusok, hajfestés után lenőtt hajtő, óriási (>10kg) súlyfelesleg, kirívó, rib@ncos öltözködés, lenéző, flegma, arrogáns beszédstílus, műveletlenség, nagyfokú pöszeség...
"köszönöm szépne de meg kérdezhetem hogy a piercingel és a tattooval mi a problémád??"
Egy nőnél számomra fontos a nőiesség, a természetesség, a diszkrét visszafogottság, és az igényesség. A tetoválást és a piercinget, azon kívül, hogy optikailag taszít, és pl. nyelvben vagy csiklón gusztustalannak is tartom, azért nem kedvelem, mert nagyvilági, közönséges és sittes benyomást kelt. Ez az én ízlésem, elnézést azoktól, akiknek esetleg más a véleménye, Lehet, hogy túl konzervatív vagyok, de nem kötelező hozzám feleségül jönni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!