FIÚK! Mi az, amit először néztek egy lány arcán? Bővebben lent.
Ápolt bőr, vagy se?
Kiszedett szemöldök, vagy nem fontos?
Semmiképp se legyen kiszáradva a szája?
Smink milyen mértékben?
Haj?
Mivel nekem is ápolt tiszta arcbőröm van. így elvárom a lánytól is. Ezenkívül megnézem hány pc-je van mert az is lényeg most nekem van 5 neki is legyen 1pár.
Ha kell szednie a szemöldökét szedje ahhoz nem értek. :)
Majd benyálazom a száját nemkell kikennie.
Ahogy gondolja a sminket ha kell neki kenje magát.
Tépett haj nálam előny a szín mind1 lehet fekete alapon rózsaszín nem bánom legalább szubkultúrához közeliek leszünk.
18/F
Szerintem a fiúk 70% a lány szemét nézik meg először.
a bőrt és a többi ez mindenkinek más jönn be.
16/f
Ez az első látszik, hogy a tipikus tini p*csákat bírja... én 19 vagyok, de ezek alapján tuti nem jönnék be, mert nincs melír a hajamban és nincs piercingem sem... ettől függetlenül nagyon is adok magamra, divatos, elengáns ruhákban járok, enyhe smink...stb. Úgy vettem észre, ez bejön a pasiknak... már az érettebbeknek. :D
Amúgy az ápolt bőr alap egy csajnak, és ha a szemöldök túl vastag vagy nincs rendes íve, akkor kiszedni sem árt... a kiszáradt száj szintén ápolatlanságra utal. Ehhez nem kell fiú, hogy megmondja...
23.12 egyetértek:D
de amugy nekem van pc-m és igy is tök természetes vok
amugy kérdező:srácoknak az összkép a fontos mert lehet h van egy-két patid de ha pl.elvesznek a szemeidben akk onnantól fogva nem számít:)
A fogsora legyen ápolt! Ha már a szülő sajnálja apénzt a fogszabályzóra, akkor harcolja ki magának a kislány, többet ér mint egy hülye Converse cipő, ami ráadásul nem is nőies! Szóval a szép, szabályos fogsor alap. A bőre is leygen szép, nem várom el, hogy hibátlan legyen, hisz senkié sem az, de ha kinyomkod 1-2 pattanást,akkor azt utána ápolja le, fedje le, enyhítse a csúnyaságát. A szemöldök inkább legyen kiszedett mint középen összenőtt. nem vagyok a Kiszel Tünde-féle sűrű szemöldök híve sem...
Jó ha van szájfény a száján, az tetszik! Alap smink is szép, ebből látom, hogy ad magára. Buliba nem baj, a erősebb sminket használ, de mondjuk iskolába elég a szolíd smink. Hajból szerintem a legszebb a félhosszú, ápolt haj -teljesen mindegy, hogy milyen színben, ha az jól áll a lánynak. És az se számít, hogy egyenes-e vagy hullámos.
Amúgy a szemét nézem meg legelőször a lányokon, kedvencem a szép, mélybarna szem!
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!