Miért nő a fenekemnél szőr? És másnak is ilyen?
Figyelt kérdés
Már nagyon idegesit, de ez már régóta van. Borotválom. tudom h erősödik de nem tudok jobbat. kipróbálnám a gyantát, csak milyet vegyek? tanácsokat légyszi!!!2009. márc. 20. 19:58
11/16 anonim válasza:
Nézz utána a végleges lézeres szőrtelenítésnek, én is épp ilyenre járok, csak nem ezzel a területtel. De azt mondta a kozmetikusom, hogy ilyet is csinál, mert tudja, mennyire zavaró lehet. Nézz utána tényleg, nem drága dolog már manapság és kegyetlen jó érzés, soha többé nem lesz rá gondod!!
12/16 anonim válasza:
A végleges szőrtelenítés az nem végleges... Egyik barátnőm járt rendszeresen (hónalj, bikini). Elöször aztmondták 6-8 alkalom kell. Majd, hogy 10-12... De még utánna is rendesen nőtt neki a szőre. Mondta, hogy most nem naponta kell borotválnia a hónalját, hanem 4 naponta, de már kb 250 ezret kifizetett a "végleges" szőrtelenítésre.
Írtam már: menj el gyantáztatni, nem vészes! És ha már komolyabb lesz a kapcsolatod rájössz, hogy a pasit se fogja annyira zavarni, neki is olyan lesz és a pasik nem is fogják szőrteleníteni..
13/16 anonim válasza:
Kedves kérdező: tkp miről van szó? A a popsid gömbölyű része szőrös, vagy a végbélnyílásod? Előző valóban zavaró, utóbbi kit érdekel?
14/16 anonim válasza:
A végleges szőrtelenítésről:
elég szülni egy gyereket, szedni egy erősebb gyógyszert és máris visszanő. Ha megváltozik a hormonháztartásod, akkor újból kinő a szőr.
15/16 A kérdező kommentje:
a végbélnyílásomnál
2009. márc. 22. 08:54
16/16 anonim válasza:
én mindig csak borotválom...ha csak szexuális lesz akkor csak...h anincs szex akkor sosem borotválom le:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!