Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nő a fenekemnél szőr?...

Miért nő a fenekemnél szőr? És másnak is ilyen?

Figyelt kérdés
Már nagyon idegesit, de ez már régóta van. Borotválom. tudom h erősödik de nem tudok jobbat. kipróbálnám a gyantát, csak milyet vegyek? tanácsokat légyszi!!!
2009. márc. 20. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nézz utána a végleges lézeres szőrtelenítésnek, én is épp ilyenre járok, csak nem ezzel a területtel. De azt mondta a kozmetikusom, hogy ilyet is csinál, mert tudja, mennyire zavaró lehet. Nézz utána tényleg, nem drága dolog már manapság és kegyetlen jó érzés, soha többé nem lesz rá gondod!!
2009. márc. 21. 16:29
 12/16 anonim ***** válasza:

A végleges szőrtelenítés az nem végleges... Egyik barátnőm járt rendszeresen (hónalj, bikini). Elöször aztmondták 6-8 alkalom kell. Majd, hogy 10-12... De még utánna is rendesen nőtt neki a szőre. Mondta, hogy most nem naponta kell borotválnia a hónalját, hanem 4 naponta, de már kb 250 ezret kifizetett a "végleges" szőrtelenítésre.

Írtam már: menj el gyantáztatni, nem vészes! És ha már komolyabb lesz a kapcsolatod rájössz, hogy a pasit se fogja annyira zavarni, neki is olyan lesz és a pasik nem is fogják szőrteleníteni..

2009. márc. 21. 18:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező: tkp miről van szó? A a popsid gömbölyű része szőrös, vagy a végbélnyílásod? Előző valóban zavaró, utóbbi kit érdekel?
2009. márc. 22. 00:54
 14/16 anonim ***** válasza:

A végleges szőrtelenítésről:

elég szülni egy gyereket, szedni egy erősebb gyógyszert és máris visszanő. Ha megváltozik a hormonháztartásod, akkor újból kinő a szőr.

2009. márc. 22. 08:37
 15/16 A kérdező kommentje:
a végbélnyílásomnál
2009. márc. 22. 08:54
 16/16 anonim ***** válasza:
én mindig csak borotválom...ha csak szexuális lesz akkor csak...h anincs szex akkor sosem borotválom le:)
2009. ápr. 4. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!