Miért nő a fenekemnél szőr? És másnak is ilyen?
nekem is szőr nő ott,...én is ki vagyok tőle:(
és én is csak borotválni tudom...:S
én is feltettem néha magamnak a kérdést, hogy csak én vagyok ilyen "szerencsétlen majom"? de aztán rájöttem h. sokan vannak így...
fontolgattam a gyantázást, de k.rvára fájhat:S
ha rá veszem magam egyszer, akkor kozmetikushoz megyek el, és majd ott csináltatom, meg.
csak ezt a tanácsot tudom ajánlani!
Mindenkinek valamilye formában szőrős.
Magadnak nemhinném, hogy tudnád gyantázni, mert ki kell feszíteni ott a bőrt, hogy rendesen kiszedje a gyanta és ezt te nem tudod mind megcsinálni 2 kézzel.
Menj el kozmetikushoz, aki speciális intim területekre való gyantával szedi ki kíméletesen!
Ne szégyeld, sok ilyet látot egy kozmetikus :)
egy kozmetikus tanuló
köszi a válaszokat..:)
1. válaszoló: hány éves vagy?
az én barátomnak is szőrös popója van és szerintem ugy sexi mivel a lába is szőrös(jó izmons) igy elég bénán nézne ki ha a popsija meg sima lenne.
Amugy meg egyén kérdése ,vannak persze olyan csajok akik csak a csupasz pasikat szeretik ,de hidd el nem azért fog beléd szeretni mert csupasz segged van,
Nekem egyedül háton nem tetszik a szőr :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!