Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van valakinek a talpá tetoválá...

Van valakinek a talpá tetoválás? Vagy a sarka talpi részén?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj?Tényleg hamar eltűnik?Milyen színűt érdemes?
2011. jún. 10. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Felesleges talpra a tetoválás.

Hogy gondolod, hogy amíg begyógyul nem jársz? (mert ugye akkor lejön a var, és b@szhatod).Meg a talp eléggé igénybe vett terület, így hamar kikopik.

2011. jún. 10. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek van. nem fájt neki(azt állítja), de szerintem elég hülyén néz ki. Neki sima fekete, és igen, azért a talpadon eléggé kopik a bőr.
2011. jún. 11. 17:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Mennyi ideig nem kopik? egy hónap,vagy egy év?Mennyi ideig bírja kopás nélkül?

Mi van a talpára tetoválva?Az anyósa vagy a főnöke?:D

És a talpán hol,mert úgy olvastam,nem mindenhol kopik ugyan úgy?

2011. jún. 12. 15:32
 4/4 anonim válasza:

Nekem nagyon tetszik az ötlet, hogy a talpadra tetováltass!

Szerintem kékkel érdemes, mert ha valaki csak egy pillanatra látja, nem fogja azt hinni, hogy koszos, meg amúgy is, nekem a kék jobban tetszik. :) Egy külföldi oldalon írta egy lány, aki tetováltatott a talpára, hogy egy-két órával a tetoválás után gond nélkül tudott járni rajta. A talp és a tenyér egy speciális bőrfelület, a seb nem úgy fog varasodni rajta, mint más testrészen. Nekem van jónéhány talptetkó képem, amiket a netről szedtem össze évek alatt, ha gondolod, és adsz egy email cimet, szivesen elküldöm Neked kedvcsinálónak. :)

2011. júl. 7. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!