Csalás a push-up melltartó?
Szerintem nem.
Én is csak azért hordom, hogy szép és kerek legyen a cicim. Nem azért, hogy nagyobb legyen.
Nem csalás... Szerintem. Én is push-up melltartót hordok, de nincs benne vastag szivacs, csak annyi, hogy merevítse... Szerintem kényelmes, szebb benne a mellem formája, és mikor busz után futok, akkor nem élnek külön életet a melleim...
Ennyi erővel az is csalás, ha előnyös ruhákat hordasz, amik elrejtik a hiányosságaidat, járjon mindenki gennyes, pattanásos fejjel, nehogy valami sminket használjon, ne fesse a haját, ne lakkozza a körmét, ne szőrtelenítsen, ne zuhanyozzon, mert Természet Anyuci ezt nem így találta ki...
Szerintem borzalmas. Kortársaim (és a tinik nagyrésze) pár számmal nagyobb push upos melltartót hord mikor még se melle se formája nincsen. Persze minden fiú rájuk bukik de ha egy kivágott felsőt vesznek fel egyből látszik,hogy mekkora rés van a melltartó és a mell között... Egy ilyen melltartóm volt azóta sem hordom e-miatt...
14L
vagy ha pont akkorát hordanak akkor is egy 13-14-15 éves lány melle nem úgy néz ki mint ahogy a push up formálja...
utolsó voltam
Mivel nem őskorban élün használhatunk dezodrt stb.. Ez
ért nemvisszük túzásba a sminket se... A plasztiai műtét szerintem ennyi erővel jobb mivel az úgy is marad...
ma 22:38
Teljesen egyet értek veled.
Ennyi erővel csalás a fűző, csalás a bő gatya (mert ugyebár nem látszik, mennyire vastag combokat rejt), csalás a hosszú szoknya, mert ott se látni a lábakat, csalás a magassarkú, sőt, minden ruha, kiegészítő az:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!