Mit gondoltok az idei szépségkirálynő jelöltekről? (képek)
Figyelt kérdés
Csak én nem látom őket szépnek vagy tényleg nem olyan nagy durranások?...
Egyedül Száraz Szandrában látok vmit , bár csak a haja miatt sztem...és nagyon fiatal...
Konkoly Ágnes szép mondjuk.
Van néhány teljesen tök átlag...
2011. jún. 9. 21:41
21/23 anonim válasza:
nekem gróf evelin, kovács döníz, száraz szandra, konkoly ágnes és török korinna tetszik. a többi nem igazán oda való.
22/23 anonim válasza:
Majd meglátjátok amint adnak rájuk valami normális ruhát, ami illik hozzájuk és kapnak egy kiló sminket rájuk sem fogunk ismerni :))
Egyébként szerintem sok szép van köztük (smink nélkül is!!) 1-2 tényleg nem kéne, de nekem amúgy nagyrészt tetszenek.
23/23 anonim válasza:
Foglalkoztam modellek felkutatásával, a Tóth Ildikóban láttam volna fantáziát, érte lasszóval kaptunk volna, a többi halálunalmas, tucat csinibaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!