Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az idei szépségk...

Mit gondoltok az idei szépségkirálynő jelöltekről? (képek)

Figyelt kérdés

[link]

Csak én nem látom őket szépnek vagy tényleg nem olyan nagy durranások?...

Egyedül Száraz Szandrában látok vmit , bár csak a haja miatt sztem...és nagyon fiatal...

Konkoly Ágnes szép mondjuk.

Van néhány teljesen tök átlag...

2011. jún. 9. 21:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
hát...semmi olyan nincs bennük ami megfogna...igaz, nekem sokat kell mutatni ahhoz, hogy azt mondjam...na igen...elkápráztatott...tök sok lányból ki lehet hozni az ilyen külsőt...de kisugárzásuk semmi...semmi varázsuk..nem rondák, sőt csinosak....de nem estem tölük hanyatt...nem tudom...full semmi kisugárzásuk...bár lehet h ezt csak én látom így:D
2011. jún. 10. 08:42
 12/23 anonim ***** válasza:
Ismerem az egyiküket. :D nem épp a legszebbet. Nem nagy durranás egyik csaj sem. Bár S. Orsi sem volt egy kimagaslóan szép lány szerintem.
2011. jún. 10. 09:34
 13/23 anonim ***** válasza:
vannak köztük szépek, átlagosak, és kifejezetten súnyák is. egy-két sép vn, a többit nem is értem, h válogathatták be.
2011. jún. 10. 10:06
 14/23 anonim ***** válasza:
mondjuk a siketlány kifejezetten szép.
2011. jún. 10. 10:07
 15/23 anonim ***** válasza:

ma 10:07

Na, így legalább beugrott, ki az a csaj.

Tegnap néztem őket, és a neve is ismerős volt, meg az arca is, de nem tudtam, hova tenni... (Am szerintem is szép)

2011. jún. 10. 10:15
 16/23 anonim ***** válasza:
szerintem alapban mindegyik jól néz ki,ennél több nem kell.testalkatuk is jó,természetesek.
2011. jún. 10. 10:45
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is a 19-es, hasonlít Cheryl Cole-ra, akit a világ egyik legszebb nőjének tartanak. [link]
2011. jún. 10. 11:21
 18/23 A kérdező kommentje:
Igen , egyetértek szerintem sincs kisugárzása a legtöbbnek..:/ S. Orsi szerintem valami borzalom volt..Viszont szerintem a tavalyiak között [link] Budai Zsuzsa tényleg megérdemelte...Szerintem a szépségkirálynő itt kezdődik...
2011. jún. 10. 11:55
 19/23 anonim ***** válasza:
Úúúh, az a 11-es minden létező szépségversenyen indul... csak aztán nem kap semmit soha :P
2011. jún. 10. 13:26
 20/23 anonim ***** válasza:
A 22-es és a 19-es fogott meg a leginkább. A többiek közül vannak szépek, de átlagosak és rondák is. Elsősorban az arcukat néztem.
2011. jún. 10. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!