Milyen típusú vagyok? (tavasz, tél, nyár, ősz)
Figyelt kérdés
A hajam szőkésbarna, kék szemem van, a szemöldököm pedig barna. A bőrömet meg nem lehet se fehérnek, se fehérnek mondani, így a 2 között.2011. jún. 9. 19:52
1/7 Darcy01 válasza:
Én is hasonló típus vagyok, mint te. Szőkésbarna, amolyan seszínű haj, kékes-zöldes-szürkés szem. Én arra jutottam, hogy nyár típus vagyok. Sok netes oldalt megnéztem, én ezek alapján ismertem leginkább magamra:
Nekem az volt a döntő érv, hogy gyermekkorban világosszőke voltam, később barnult be, illetve, hogy könnyen, szépen lebarnulok.
2/7 valakiakitnemismersz válasza:
Na,de a legjobb mégis én vagyok :D születés:tejföl szőke haj,kék szem. Napjainkban:sötétbarna szem,sötétbarna haj (de olyan sötét hogy majdnem fekete :D)a szemöldököm is erős sötét barna. De viszont a bőröm hó fehér.14/f (na én milyen vagyok? xD )
3/7 A kérdező kommentje:
köszike a valaszokat :D
2011. jún. 9. 20:05
5/7 A kérdező kommentje:
köszi (:
2011. jún. 10. 20:09
6/7 anonim válasza:
Szerintem is nyár lehetsz,bár az érdekelne még,hogy szeplős vagy-e.Én sem tudom megállapítani,hogy milyen típus vagyok:sötétbarna haj,sötétbarna szem,sötét szemöldök,a bőröm elég színtelen,de könnyen barnulok,szinte soha nem égek.Nehéz ezt megállapítani magunknak,mert én is mindegyik típusba valami miatt úgy érzem,beleillek.:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
hát igen, ez így van... :)
amugy van szeplőm! :) :S
2011. jún. 12. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!