Szerintetek milyen típus vagyok? (tavasz, nyár, ősz, tél)
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni,melyik típusba tartozom.A bőröm eléggé színtelen,szürkés árnyalatú,de nagyon könnyen barnulok,szinte soha nem égek le.A hajam sötétbarna,napsütésban enyhén vöröses árnyalatú.A szemeim sötétbarnák,a szemem fehérje kékes árnyalatú(valamilyen cikkben ilyet is láttam,hogy ez is kell :)),szeplőim nincsenek,soha nem is voltak.Valaki tud segíteni?:)2011. júl. 7. 11:29
1/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem a "nyári típusúak" közé tartozol.:D Én is hasonló vagyok,sosem égek, csak barnulok, sötét a hajam és a szemem is. :)
2/5 anonim válasza:
nyár. én is ilyen vagyok, csak nem vöröses a hajam :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
2011. júl. 8. 10:23
4/5 A kérdező kommentje:
De nem vagyok a nyárban még biztos,mert a tél típusban(a déli nőben) jobban magamra ismerek.
2011. júl. 8. 10:41
5/5 csillagocska1 válasza:
Szerintem tél tipusú vagy mert én is ilyen vagyok csak annyi hogy szeplőim is vannak de szerintem mindenkinél egy kicsit eltér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!