Lányok! Mi a véleményetek erről a hasról? (KÉP)
Sry, a minőségért, csak sajna telós kép:S.Most szeretnék szálkásítani, hogy teljesen kihozzam a kockákat a strandszezonra.
18:49
Csirke megy...Edzés előtt szőlőcukrot szoktam enni (dextróz) meg egy CUKORMENTES energiaitalt.Edzésután tojásrántotta.Ill. rizst szoktam enni meg mazsolát:D
Heti 3szor két órát szoktunk focizni:)
Jaj, azt a szőlőcukrot hagyd el minél előbb! Nem jó! Ugyanis a glükóz megdobja a vércukorszintedet, ami utána az előtte lévőnél alacsonyabb szintre esik vissza. Így az edzés sem lesz kielégítő, hamarabb fáradsz! A másik meg az, hogy növeli az inzulinrezisztenciát, ami egyenes út a cukorbetegség felé.
A csirke+rizs jó, a tojás annyira nem nyerő, inkább koleszterin-, mint fehérjeforrás. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, valamint szedj egy multivitamint, mert ennyi testmozgással hamarabb ürülnek a nyomelemek! Meglátod, így egyből gyorsabb lesz a fejlődés! ;)
Köszi mindenkinek a pozitív válaszokat:)
"Nagyon megfelelő" ezen jót mosolyogtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!