Henna hajfestéket már nem lehet kapni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 14:51
2/4 anonim válasza:
herbal bolt? :) valami gyógynövényes boltnál kérhetsz
3/4 anonim válasza:
A XI. kerületben, a nagy - SZTK-val szemben levő Szabolcska Miklós utca közepén van egy biobolt, ott lehet kapni henna hajfestéket.
4/4 anonim válasza:
BIO PATIKÁBAN van Henna hajfesték, én is azt vettem 2 hete, mivel terhes vagyok és jobb mellőzni a vegyi alapú hajfestékeket, csak annyi a hátránya, hogy ha rövid a hajad, akkor talán befogja egy tubus, de inkább kettő kell, az a biztos. - és nem drága, 700 ft egy db. - meglepődtem én is, mert azt mondták, h drágább, tehát 2-3 ezer ft-ot mondtak a ( hülyék ) :) és olcsóbb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!