165 cm és 48 kg vagyok. Környezetemben azt mondják hogy ideális, de sokan azt hogy kevés a súlyom, de én "hájasnak" érzem magam. Mit tegyek?
Fogadd el önmagad!
Ha te 48 kilósan hájasnak látod magad, akkor kialakuló anorexiád van. Gyorsan fordulj a szüleidhez, barátaidhoz segítségért. Az elején könnyebb kijönni belőle, mint amikor már nagyon benne bagy. Az egészséged fontosabb, mint a karcsúság. Azon kívül a pasik sajna nem csak a csinosságot nézik. Később lecserélhet a párod egy egészséges nőre, akinek nincs vérnyomás és szívproblémája, no meg szép pufi babókat szül neki. Erre is gondolj néha.
Ha ez a véleményed, sürgősen fordulj pszichiáterhez, amíg nem késő. Valószínűleg, nem elsősorban a súlyoddal van probléma...
Koplalás helyett sportolj!
Normálisak vagytok??? 12 évesen ezen já az eszetek? A fogyókúrán?????
Jesszus, én 12 évesen a tanulással és a sporttal voltam elfoglalva, max volt egy két plátói szerelem... PLÁTÓI.
Eléggé zavartak lehettek, ha ez a fontos..a külsőség.. MÉG GYEREKEK VAGYTOK.
Nem az számít hogy nézel ki kívülről, ugyanis pár év múlva akár magadra se fogsz ismerni, annyit fogsz változni.
Elítélem az ilyen szülőket, akik nem teszik helyre a gyerekeiket... egy-két atyai pofon..és nesze neked fogyókúra...
A fejedben van a gond kedveském...nem a súlyoddal.
ŐRÜLET!
Előttem szóló drágaság! Naagyon örülünk hogy meghallgathattuk a véleményedet, de egy kicsit kultúráltabb módon is írhattad volna! Nem tudom, te hány éves vagy, de az idők változnak, és egy anorexiás betegnek mondhatod, semmit de semmit nem érsz vele. Lehet, hogy te 12 évesen még babáztál, és felháborít, hogy a mai 12 éves lányok miket csinálnak, de ők külsőre és belsőre is érettebbek, mint pár évvel ezelőtti 12 éves "kislányok". És nem biztos, hogy pár év múlva változni fog, EGYÁLTALÁN NEM, én most 14 vagyok, de 12 évesen már teljesen ki voltam fejlődve. Kb mint most. És ha a kérdezőnek tényleg kialakuló anorexiája van (ami szerintem elég valószínű), akkor nem leb*szásra van szüksége, hanem segítségre. Na csak ennyit akartam. Nagyon feldühítettél ám. :@
A 6. válaszoló (asszem xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!