Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fáj az anyajegylevétel?

Fáj az anyajegylevétel?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Annyit lefelejtettem, hogy a 3mat kb 10-15 perc alatt szedték le, szóval nem egy nagy dolog.
2011. jún. 8. 15:53
 12/15 A kérdező kommentje:

A HEG örökre ottmarad? :S

vagy elmúlik egy idő után?

és nyáron is lehet levetetni?

2011. jún. 8. 19:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Hogyne maradna ott örökre?Nekem több, mint 10 éve csinálták már és augusztusban.
2011. jún. 8. 19:46
 14/15 anonim válasza:

09:50-es vagyok. nem tegnap, hanem ma vették le kb 4 órája. konkétan borzalmas volt. de csak az injekció. de az brutál. az egyiknél a felére nem hatott és úgy vágtak, varrtak, hogy mindent éreztem. a végén égették is (rá kellett feküdjek egy fekete vmi cuccra. talán ilyen elekromos vmi miatt amivvel égették.) na és ezen a fekete valamin lett egy nagyon kevés izzadtság, -így az izgulás miatt- és borzalmasan odaégették ezmiatt a bőrömet. nemtudom, hogy mi a köze ennek az izzatságos fekete laphoz, de aztmondták h köze van hozzá. baromira fájt. tiszta égett szag lett. egyből könnyeztem. :$$ a többit nem éreztem, de rég vége van az érzéstelenítésnek, ezért fáj. :/ igaz, kicsia fájdalomtűrő küszöböm.. :) :SS meg kicsit kényes vagyok. estére mindenképp vegyetek be féjdalomcsillapítót! holnap kötözés és kedden is aztán valaki kiveszi a varratokat, mert az orvos nyaralni fog.. ://

szal: az injekcióból 1x kaptam/anyajegy.

-fáj, feszít, csíp.

-5 mp s nem érzed

utána: nekem kérdezte h fáj-e. tényleg SEMMIT nem érzel.

-ha igen, akkor szólj, mert nem hatott az érzéstelenítő, kicsit vár és megint nekiáll. nekem sajnos az sem hatott h várt ezért gyors nyissz és gyors varrás és kész. deúgy h mindent érzek.

ezután: 90 perc kb a hatóideje az érzéstelenítőnek, utána fáj.

-ibustarom van, este írok, h jó-e.

Bocsi, de egy kicsit hosszú lett. Sok szerencsét nektek!

13/L

2011. jún. 9. 17:19
 15/15 A kérdező kommentje:
majd megírod nekem,hogy csúnya -e a heg és hogy nagyon nagy -e? :/
2011. jún. 10. 14:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!