Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fáj az anyajegylevétel?

Fáj az anyajegylevétel?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 18:20
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
esztétikai okobból szeretnék levetetni 3-at bőrgyógyásznál
2011. jún. 7. 18:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt már, bőrgyógyász szedte le, helyileg érzéstelenítette és kivágta, majd összevarrta (3-mat csináltak). Nekem azért kellett, mert veszélyesnek találta. Sajna varrani nem szépen varrta, ezért megvannak a hegek.

Ha szépészeti okokból akarod leszedetni, akkor inkább plasztikai sebésszel tedd, kb 15-20 ezerért szedi le darabját, de ő legalább ügyel, hogy szép legyen a varrat.

2011. jún. 7. 19:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Fájni nem fájt, csak kellemetlen volt.
2011. jún. 7. 19:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam még régebben, nekem egyet vettek csak le de nem éreztem semmit de az érzéstelenítő egy kicsit fájt :S utána meg csak azt hallod hogy vágják a bőröd... bár ez egy kicsit bizarr :D
2011. jún. 7. 19:04
 5/15 A kérdező kommentje:

nagyon csúnya a heg?most szerintetek levennék? :/

mert ugye nyár eleje van

2011. jún. 7. 19:42
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem 2-t szedtek le a lábamról (szintén veszélyesnek találták), de plasztikai sebésszel csináltattam.Szép a heg, de na, azért csak egy heg.Esztétikai okokból leveteted, de egy nagyobb heg lesz a helyén, mint az anyajegyed volt...megéri szerinted?
2011. jún. 7. 20:11
 7/15 anonim válasza:
huuh. én ma 6kor megyek ügyeletre. ott leszedik. nagyon félek.. tegnap szóltak h ma mennyek. be vagyok tojva. bocsi az offért de az injekciónál csak az 1. érzed? vagy az összeset? és utána mennyire fáj? fájdalomcsillapítót kell szedni? ://
2011. jún. 8. 09:50
 8/15 anonim ***** válasza:
Utolsónak: szerintem csak az 1. injekció fáj bár nem tudom én csak egyet kaptam hál istennek de ha ugyanoda szúrják szerintem meg sem fogod érezni. :) Az 1. fáj, de utána érzed ahogy zsibbad és akkor már nem. :)
2011. jún. 8. 13:13
 9/15 anonim ***** válasza:

júj drukkolok nektek.

a barátomnak tavaly szedtek le 1 2mm-es anyajegyet, most 3-4 centis vágás díszeleg a hasán. mit ne mondjak, barbár 1 orvos volt...

2011. jún. 8. 15:24
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem egyet szedtek a bal kézfejemről, egyet a jobb középső ujjamról és egyet a talpamról. Helyi érzéstelenítés van, én mindegyik szurit éreztem (nem kívánom senkinek, mikor talpba adják :S) viszont utána csak annyit érzel, hogy csinálnak valamit, utána kicsit fájhat meg húzódhat, amikor elmúlik az érzéstelenítő hatása.

A talpamon és az ujjamon nem is látszik a heg, viszont a kézfejemen egy kb 1,5cm hosszú és fél centi széles heg maradt. Mindig mindenki kérdezgeti, hogy mit csináltak nekem ott, mert elég szembetűnő.

Ismerős leányzóról is nemrég szedték kulcscsont környékéről és neki elég csúnya heg lett ott, nem is mer nagyon kivágott dolgokat hordani.

2011. jún. 8. 15:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!