Milyennek számít a felsőtestem?
Lányok! :))
Az őszinte választ szeretném megkapni általatok hogy milyen a felsőtestem.? Nem volt még barátnőm, teljesen nem vagyok tisztában mi a "szép test" egy lány szemében. Jobb lenne ha elkezdenék hasra edzeni, esetleg ha nagyobb lenne..? Kicsit szőrös is de karban van tartva. :)
Erre szerintem még nyugodtan gyúrhatsz. Sőt, mert ezen én semmi izmot nem látok.
15/L
Kérdező, kezdjük azzal, hogy a te tested nem szőrös. :) Nekem spec jobban tetszene, ha az lenne, de emiatt igazán nem kell szabadkoznod, mivel nem az.
Azt nem tartom valószínűnek, hogy nők tucatjai tépjenek szét a strandon, de ha valaki megszeret, egy ilyen testet gond nélkül el lehet fogadni :) Gyúrj még pár hónapot, te is elégedettebb leszel magaddal.
szerintem menj el ilyen szűrésre mert, parizer foltok elég nagyok,hormonális elváltozás és másodlagos nemijelleg betegség. Ismerősünknek is volt ilyen... gyógyítható
két oka lehet ennek: fuzárium gombafertőzés
születési/fejlődési rendellenesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!