Photo shopozzatok a képeiteket?
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 16:17
1/10 anonim válasza:
én nem...1.nem tudom használni 2.nincs is a gépemen 3.azt mutatom aki vagyok...:) 4.nem tomxD
2/10 anonim válasza:
Én szoktam, de nem viszem túlzásba, ha van egy patti a fejemen akkor azt leszedem, vagy ha vörös a szemem, meg a fényeket is egy kicsit élénkítem.
3/10 anonim válasza:
nem nagyon. max. vörös szem eltávolítás, kontrasz, vagy esetleg néha-néha fekete-fehér efektusz.és ennyii :D
5/10 anonim válasza:
Nem.Mivel nem tudok Photoshoppolni normálisan ezért nem.Nincs annál gázabb dolog amikor valakinek tök bénán(!!) agyon van retusálva a képe.
Meghát a kép lényege az,hogy én legyek rajta,ne egy retusázott személy,akire nem is hasonlítok.
Szóval én csak a vörösszemet szoktam leszedni.
6/10 anonim válasza:
néha... egyszer csináltam magamból anime szereplőt, de azt inkább nem raktam fel sehova, néha pedig csinálok feketefehér képet, vagy kivágok belőle egy részt ami nem kell, ilyesmik. de a fejemet nem változtatgatom rajta, nem akarom, hogy ne lehessen felismerni:]
7/10 anonim válasza:
Retusázott személy? XD Jézusom, szegény magyar nyelv... Szóval retusált személy lenne helyesen.
8/10 anonim válasza:
A kontrasztot, meg a fényerőt feljebb szoktam húzni, és ha vmi oda nem illő van a háttérben, kiszedem. Vörös szem efektust eltüntetem, meg ha nagyon fénylik az arcom 1-2 helyen, azon változtatok. Mást nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!