Milyen ez a köröm? Nagyon ciki, egy 13 évesnek?
Figyelt kérdés
Hogy tetszik? Csak mert lehet, hogy én is megcsinálnám magamnak. :) Tudom, hogy gyerekes, de szerintem nekem, mellesleg 13 éves vagyok, tetszik, szerintem tök jó pofa.:) Érdekelne, hogy nagyon ciki-e.
2011. jún. 5. 13:27
1/14 anonim válasza:
nem ciki, nekem nagyon tetszik(én is 13/L vok) egyik oszt.társam megcsinálta valami ilyesmire, sztem tökre jól nézett ki élőben is. :)
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi.:) hát azért lenne az mert, tudod, gyerekes egyesek szerint...
2011. jún. 5. 13:32
4/14 anonim válasza:
13 évesen gyerek vagy, szóval nem ciki, szerintem 16 év kor felett már az lenne...
5/14 anonim válasza:
Hát én 18 évesen simán rohangáltam így. xD
Gyerekes... hát na ja, csodás lenne, ha a nálad fiatalabbak lakkoznák a körmüket... Meg most milyen legyen, ha egyszer még amúgy is gyerek vagy?! XD
6/14 anonim válasza:
Simán :D Nekem perpillanat fekete, de kb a fél osztálynak ilyen szivárványos :D
Szerintem alapból gyerek vagy még, nem kell műkörmöznöd meg vérvörösre festened a körmödet :D
7/14 anonim válasza:
Amikor én voltam annyi idős, nekem is ilyen körmeim voltak. :-) Nyugodtan csináld meg.
8/14 anonim válasza:
26 évesen is festem ilyenre a körmöm. Nagyon jó.
9/14 A kérdező kommentje:
köszi:) nem mondtam, hogy nem vagyok gyerek... Csak én ilyeneket a 10 éveseken szoktam látni. De amúgy köszi.
2011. jún. 5. 14:03
10/14 anonim válasza:
Tényleg kicsit "gyerekesen" hat, de ha nem felvágni akarsz vele, hanem tudod róla, hogy kissé bohókás, és úgy hordod, szerintem tök klassz. :D 19 vagyok de most még engem is megfogott, sosem voltak matt körömlakkjaim, de ez megtetszett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!