Milyen a neked tetsző férfi hónaj? (Csak lányok és nők! )
Figyelt kérdés
Szőrös / borotvált vagy gyantázott / vagy nyírt2011. jún. 4. 12:36
11/20 anonim válasza:
Szerintem ma már ciki a szőrös hónalj ,ez az a terület ami már egyik nemnek sem áll jól ha szőrös.
Szóval mindenféleképpen legyen leborotválva,vagy akár gyantázva.
12/20 anonim válasza:
Szerintem nem kell gyantával szenvedni a hónaljnál...én 15 éves koromtól(13 éve) borotválom minden nap, vagy reggel, vagy este, ahogy összejön..Pillanat az egész. De nem ezen múlik egy férfinél az ápoltság, szerintem......
14/20 anonim válasza:
Sima, meg a nyírt ami leginkább tetszik.
15/20 anonim válasza:
Szőrtelen tetszik, és törődjön magával!
16/20 anonim válasza:
Én is a simára borotváltat szeretem, de nem csinálok belőle problémát, ha néha hagyja megnőni. :P
17/20 anonim válasza:
szőrtelen. undorító ha dzsungeles....
ha mi nők szőrtelenítjük akkor nektek se ártana a hónaljat minimum.
18/20 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Lehet borotvált vagy szőrös, nem érdekel. Ne legyen büdös.
19/20 anonim válasza:
De nekünk férfiaknak meg kell küzdeni a mamuttal -20 fokban is, Ti meg csak a bogyókat gyűjtögetitek egész nap. Kell, hogy valami melegen tartson!
20/20 anonim válasza:
szőrös. ha nagyon erős és hosszú a szőre az illetőnek, akkor vágja rövidebbre és jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!