Szerintetek mit szólnak a fiúk a lógó mirigyállomány nélküli mellhez?
Figyelt kérdés
2gyerek után már sajna csak ennyi maradt.Nincs senkim ez miatt,annyira szégyenlem,lenem vetkőznék senki előtt.A gond csak az,hogy szerelmes vagyok.Rossz bele gondolni,mi lesz ha összejövünk,mert látok rá esélyt,mit szólna ehhez a dolgokhoz.Borzasztó így élni2011. jún. 3. 21:51
1/15 anonim válasza:
Ne bánkódj:) Ha szeret, akkor mindenhogyan szeretni fog.
2/15 A kérdező kommentje:
nem lehet olyat szeretni,aki magát se szereti
2011. jún. 3. 21:55
3/15 A kérdező kommentje:
másrészt a fiúknak cici komplexusuk van-így már nekem is
2011. jún. 3. 21:55
4/15 anonim válasza:
Próbálj valami pozitívat is találni az életben!
Ne ez legyen a legnagyobb problémád!
Én 3 gyereket szoptattam, mindegyiket 1 éven túl és eredetileg is nagyon kicsik a melleim (90/AA).
A férjem mégis engem szeretett meg és most is szeret.
Hidd el, hogy a tökéletes mell csak a tini fiúknak a legfontosabb.
5/15 A kérdező kommentje:
nem az a baj, hogy kicsi.inkább kicsi lenne.de ez körte formájú logós vékony lapos szóval tök undorító.mint egy 75éves öregasszonyé
2011. jún. 3. 22:07
6/15 A kérdező kommentje:
ja és 30múltam.szép élet
2011. jún. 3. 22:08
7/15 anonim válasza:
miaz h mirigy állomány nélküli? az milyen?
8/15 A kérdező kommentje:
hát az olyan hogy a mellben nincs semmi ami kitöltené,hanem csak az aljában,ezért lapos kinyúlt lógó a bőr-a mell
2011. jún. 3. 22:16
9/15 anonim válasza:
22.03 vagyok
Az enyémek is lógnak, nyugi :-)
Rá is kérdeztem a férjemnél, hogy megcsináltassam-e őket, de csak legyintett és azt mondta: egyáltalán nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!