Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit kell ezekkel csinálni?

Mit kell ezekkel csinálni?

Figyelt kérdés

A képen látható bekarikázott részekkel. [link]

Csak mert húgommal összevesztünk ezen.(Nem volt nehéz, ha valaki nem ért vele egyet, akkor mindjárt ordít, csapkod, stb..) Csak szeretném látni, hogy kinek van igaza. Köszönöm.

2011. jún. 3. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A két hosszú "valami"-vel nem kell semmit csinálni. Az úgy van és kész. A másik hosszú valamit meg át kell rakni a másik oldalra és kell lennie ott egy kis résnek a táskán... oda akasszátok be.

Ez csak tipp, mert ismerőseimnek is ilyen táskáik vannak... nem tuti, hogy így van, de én így csinálnám! : )

2011. jún. 3. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor egy lánynál azt láttam, hogy az alul bekarikázott részekkel felkötötte a felgöngyölt pulcsiját.
2011. jún. 3. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem latszik igazan, hogy ezek csak ugy vannak ott, vagy csatok is vannak rajta?

Nekem van olyan nadragom, polom, de taskam is, ami ilyen.

Tehat a polonal En a modelt szoktam megvaltoztatni, de azon van femkarika, a nadragnal is modelt tudsz valtoztatni, tehat osszekotod pl., a taskanal szinten igy lehet, hogy igy hagyod, vagy osszekotod, akkor mas formaja lesz a taskanak.

2011. jún. 3. 21:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van, hogy elől a hasadnál is be lehet csatolni, hogy véletlenül se essen le :D Csomó sulis táska is ilyen.
2011. jún. 3. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!