Hogy legyek szexi bombanő?
Az alakom megvan hozzá, arcra nem vagyok hű de gyönyörű, de sztem elmegy, szóval sminkkel egész jó, meg anélkül sem reménytelen. DE unom már az aranyos jókislány szerepét, szeretném, hogy a pasik megforduljanak utánam az utcán, és azt mondják a fotóimra, hogy ez igen, ez aztán a jó nő. Mit tegyek? Esetleg képeket mutatnátok, hogy nektek milyen a jó nő, aki nem ribis, de nem is egy szende szűz kislány, nem szeretnék átesni a ló túloldalára sem.
21/L
Hát....először is a nagy átalakulásban azért ki ne fordulj önmagadból.Ami nagyon fontos a vezető magazinok ne tévesszenek meg.
Azt mondod van miből gazdálkodni.Menj a ruhatáradhoz és rámolj kimindent a földre.Egyenként vizsgáld meg őket.Mit mivel, mi az amiben már megdicsértek stb.
Oszd kategóriákra.Buliszett, elegáns, iskolai, munkahelyi stb.Ami pont nem azt sugallja amit el akarsz érni, azt egy időre dobozold a szekrény aljára.Ha van egy-két használható dolog, de kéne még valamit, akkor ezeket írd össze, és csak így tudatosan vásárolj.(Pl. az az öv jó, de kell egy hasonló színű cipó/táska)
Ha a ruhatárad használható, fél siker.
Aztán vannak tuti kombinációk, amik nem futhatnak zátonyra.A barátom kedvence rajtam a farmer(egy színű, nem csicsás) egy hófehér atlétával, magassarkúval.Őrjítő egy szép lábon nyár estén egy magassarkú papucs, rövidnadrág, felső.Sportos, nőies, klassz cucc.Aztán vannak olyan darabok amik mindig jól jönnek.Egy fekete zakó, egy-két nyári egyberuha, FARMER, rövidgatyó, egy-két (sexi-nem k..vás) felső, trikó,kardigán, fekete egyszerű öv stb.Én ezek nélkül nem élek, de rólad van szó.Nem fontos hogy kirívó legyél, de ha harmonikusak rajtad a cuccait, lehetnek sexisek.A melled azért engedd látatni, nem kell kirakni, de ha van kár elfedni, akárki akármit mond, minden férfi észreveszi, és erről nem az aranyos kislány jut eszükbe.A tükör előtt, mégha órákba is kerül, kezd el hullámcsattal, hajgumival kikisérletezni magadnak csak két olyan frizurát(ha hosszú hajad van, ha rövid valami más újítást)ami akkor is használható ha rohansz, gyakorold be a moszdulatokat, hogy gyorsan tudd elkészíteni.Ha fehér a bőröd, legalább valami alapszínt varázsolj magadnak.
Most ennyi jut eszembe.Egyébként ki szerint nem vagy sexi?
Köszönöm, sokat segítettél, holnap azt hiszem meg lesz a programom.:)
Soha senki nem mondta nekem, hogy szexi vagyok, de még csak anyit sem, hogy jól nézek ki. Azt, hogy csinos azt 1-2 ember, egyszer egy srác, meg persze öreg ismerős nénik, szüleim, de ennyi, nem több. Minden barátnőm, barátom, pasik úgy írtak le, hogy egy aranyos, rendes, kedves lány vagyok, de ami nagyon zavar, az az aranyos jelző, pedig tudom hogy pozitív, de jól esne, ha azt mondanák, hű de jól nézel ki!:)
Újra én, az előző.Megértem hasonló skatulyában voltam korábban és ez nem egy egy hónapos történet lesz, amíg kitörsz.De attól hogy azt mondják, hogy aranyos vagy, nem értik ezalatt egyben azt is hogy nme vagy sexi.Elképzelhetőnek tartom, hogy te nagyon kedves, esetleg segítőkész, mondjuk mosolygós ember vagy.Ilyenkor valószínűleg csak a személyiségi jegyedet illetik.
De tudom, hogy ez egy irritáló szó.Viszont más jelzőt meg nehezen fogsz hallani magadról, mert férfiak igen ritkán mondják a nő szemébe(hacsak nem ágyra viszik)hogy, húúú... te milyen sexi vagy.A barátok megítélése meg nem a legfontosabb, a pasikank akarsz tetszeni.Na szóval csak azt akarom mondani, hogy attól, hogy senki nem mondta, és fukarkodnak a nőiességedre vonatkozó bókokkal, attól még nagyon is gondolhatják, hogy de jó csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!