Arcszőrzet - "Soul Patch". Szerintetek? (Bővebb infó. )
A "Soul Patch" (magyar nevén nem tudom) az a kis szőr, amit a férfiak közvetlen a szájuk alatt, az álluk fölött hagynak meg. Itt egy kép róla: [link]
Direkt rajzot mutatok, hogy ne az legyen, hogy de ronda a faszi, vagy de helyes. Objektív válaszok érdekelnének. És csak lányoké. Kérlek, értelmesen. Szerintetek ez gáz, vagy tetszik?
Nekem ilyen van, de nem túl hivalkodó, szóval nem ilyen homár négyzet alakúra vágva, meg nem is hosszú, plusz általában borostával párosul még. Eddig pozitív volt a visszajelzés, de legutóbb pár lány ismerősöm nagyon durván lealázta. Nem különösebben adok a véleményükre, azóta is ez van az arcomon, de azért meglepett, hogy egyenesen ezt nevezik a "legrosszabbnak". Veletek mi a helyzet?
Bocs nekem nem jön be.Túl hivalkodó (nekem a gyengébb is) és azt szedem le a hordozójáról, hogy egy kamasz hülye gyerek aki játssza a nagyot.Szerintem vágasd le, több csajnak be fogsz jönni.
Magyarul pedig: lélek folt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!