Azt hiszem be van gyulladva a fülem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár napja átszúrtam magamnak a fülemet kb középen, akkor semmi baja nem volt másnap reggelig.
Eléggé bedagadt és ha megnyomtam akkor fájt egy kicsit.
Kenegetem betadin oldattal meg néha fujok rá fertőtlenítőt.
Ez a harmadik nap mostmár még mindeig nem fáj de amikkor megnyomom akkor érezni, hogy ahol átszúrtam ott kemény körülötte belül...
mivel kenjem be, hogy elmúljon? azt hallottam hogy ilyenkor arany fülbevalót kell beletenni ez igaz?
köszi a válaszokat! (:
2011. jún. 1. 16:53
1/2 anonim válasza:
Ha már nagyon durván be van dagadva akkor vedd ki a fülbevalót. Mikor elolvastam a kérdést, arra gondoltam hogy írom hogy kend be betadinnal, de látom már használtad. Amúgy lehet jó lenne elmenni egy piercingeshez és tanácsot kérni. Remélem azért segítettem kicsit. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Ki van véve, néha berakom pár percre nehogy beforrjon, de elég durván dagad :/ a bettadin sztem nem is használ rá...igen, jó ötlet, lehet h elmegyek egy pc-s hez
2011. jún. 2. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!