Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit és mikor egyek hogy...

Mit és mikor egyek hogy felszedjek 7-8kg?

Figyelt kérdés

168cm és 56kg vagyok!mindenki azzal van hogy nagyon sovány vagyok és én is igy látom.de mindegy hogy mit és mikor eszek egyszerüen nem látszik meg rajtam.1kg se tudok felszedni magamra...

ha valaki hasonló helyzetbe van(volt) légyszi irjátok le mit csináltatok és mennyit sikerült vele felszednetek magatokra.

2011. máj. 31. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:

én 163 és 47 kg.

bármit eszek nem tudok hízni,nekem csak lábra fenékre kéne egy kis plussz,szal marad a torna

2011. máj. 31. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy nagyon sovány.

Én 172 cm vagyok, és 54 kiló, vékony vagyok, de nem sovány.

Egyébként ötletem nincs, mert én is zabálok, napi egy tábla csoki, eszek chipset, sütit, a főétkezéseken kívül.

Azt szokták mondani, h este egyél sokat, mert az hizlal.

Nálam ez sem jött be:)

2011. máj. 31. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
az esti zabálás nálam se jön be...
2011. máj. 31. 15:34
 4/9 A kérdező kommentje:

hát sajnos ez van nálam is!képes vagyok még este 11kor is neki ülni vacsorázni és semmi... :S

elsö válaszoló!

te milyen gyakorlatokat csinálsz,kb mennyit?használt már valamit?

2011. máj. 31. 15:37
 5/9 anonim válasza:
Én 163 vagyok, 53 kilóval. Nálam is inkább le, mint fel jönnek a kilók. Nagyon nehezen tartom meg ezt a súlyomat is. Nem vagyok az a zabálós típus. Eleve illúzióromboló az étkezés, ha azért eszem, hogy hízzak...:)) Nálam a Rubint Réka torna, a rendszeres étkezés és a sok Nestea vált be. Tudom, hogy az utóbbi kicsit egészségtelen, de szerintem nagyon hizlal...:$ Jah, és aki avval piszkál, hogy sovány vagy, az irigykedik. Unalmasak.:) Manapság ritka, aki ilyen paraméterekkel van megáldva, mint Te...;)
2011. máj. 31. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:

171 cm 52 kiló, úgy h egész éjszaka zabálok meg mondjuk sportolok, de ha nem tenném akkor sem híznék el

én szeretem magam így

2011. máj. 31. 17:10
 7/9 anonim ***** válasza:
így vagy egészséges ne akarj hízni! a vékony szép szerintem.. ne akarjon már mindenki hízni
2011. máj. 31. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:

én 167 cm vagyok és most 55-56 kg...és még fogynék vagy kettőt:D:D:D...el se tudom képzelni, hogy hogy lehetsz vékony...legalábbis annyira, hogy még majd 10et fel kelljen szedned...én 51-52 kilónál hallottam úton útfélen azt, hogy rettenetesen vékony vagyok...esetleg izmost vagy? mert akkor lehetsz vékony...az izom többet nyom mint a zsír...esetleg nincs képed?:) kiváncsi vagyok rá, hogy milyen az alakod:) fej nélkül persze:)

22L

2011. jún. 1. 10:26
 9/9 anonim válasza:

szénhidrát, zsír. zabálj pizzát, mekis szarokat, igyál agyoncukrozott italokat, mindezt egész nap, de különösen este és éjszaka. ja és folyamatosan nassolj valami szart.

az eredmény garantált. 2-3 hónap alatt úgy fogsz kinézni, mint egy elefánt.

ha esetleg mégsem, akkor sürgősen menj el orvoshoz, mert biztos, hogy beteg vagy.

2011. jún. 11. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!