Mit és mikor egyek hogy felszedjek 7-8kg?
168cm és 56kg vagyok!mindenki azzal van hogy nagyon sovány vagyok és én is igy látom.de mindegy hogy mit és mikor eszek egyszerüen nem látszik meg rajtam.1kg se tudok felszedni magamra...
ha valaki hasonló helyzetbe van(volt) légyszi irjátok le mit csináltatok és mennyit sikerült vele felszednetek magatokra.
én 163 és 47 kg.
bármit eszek nem tudok hízni,nekem csak lábra fenékre kéne egy kis plussz,szal marad a torna
Szerintem nem vagy nagyon sovány.
Én 172 cm vagyok, és 54 kiló, vékony vagyok, de nem sovány.
Egyébként ötletem nincs, mert én is zabálok, napi egy tábla csoki, eszek chipset, sütit, a főétkezéseken kívül.
Azt szokták mondani, h este egyél sokat, mert az hizlal.
Nálam ez sem jött be:)
hát sajnos ez van nálam is!képes vagyok még este 11kor is neki ülni vacsorázni és semmi... :S
elsö válaszoló!
te milyen gyakorlatokat csinálsz,kb mennyit?használt már valamit?
171 cm 52 kiló, úgy h egész éjszaka zabálok meg mondjuk sportolok, de ha nem tenném akkor sem híznék el
én szeretem magam így
én 167 cm vagyok és most 55-56 kg...és még fogynék vagy kettőt:D:D:D...el se tudom képzelni, hogy hogy lehetsz vékony...legalábbis annyira, hogy még majd 10et fel kelljen szedned...én 51-52 kilónál hallottam úton útfélen azt, hogy rettenetesen vékony vagyok...esetleg izmost vagy? mert akkor lehetsz vékony...az izom többet nyom mint a zsír...esetleg nincs képed?:) kiváncsi vagyok rá, hogy milyen az alakod:) fej nélkül persze:)
22L
szénhidrát, zsír. zabálj pizzát, mekis szarokat, igyál agyoncukrozott italokat, mindezt egész nap, de különösen este és éjszaka. ja és folyamatosan nassolj valami szart.
az eredmény garantált. 2-3 hónap alatt úgy fogsz kinézni, mint egy elefánt.
ha esetleg mégsem, akkor sürgősen menj el orvoshoz, mert biztos, hogy beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!