157centi vagyok és 46.5 kilo, ez jó?
Figyelt kérdés
sokak szerint csontsovány vagyok
mennyit kéne fölszednem h jo legyen am lány vagyok
2009. márc. 16. 20:09
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem rossz.De 50 fölé ne menj.
2/9 anonim válasza:
Pont jó:) A zsírdisznók meg csak irigykednek.
3/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. márc. 16. 20:24
4/9 anonim válasza:
a súlyod ideélis. azok meg akik azt modnják, hogy csontsovány vagy szerintem elgé.... már bocs
lehet hogy azért vagy "olyan, amilyen" mert a családodban sincsenek testesebbek...
annyira nem értem az ilyeneket, nekem is ezt mondják pedig sztem épp nem vagyok csontsovány...
5/9 anonim válasza:
Na és ha tényleg csontsovány vagy (feltéve, hogy nem beteges fogyókúra miatt) akkor mi van? Nekem pl. csak az ilyen nők tetszenek.
6/9 A kérdező kommentje:
jaja nkm is
2009. márc. 16. 22:39
7/9 anonim válasza:
Hat a 157 cmhez szerintem nem igazan kell tobb, ketlem, hogy csontsovany lennel. Jo az!
8/9 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem lehetsz csontsovány
9/9 A kérdező kommentje:
én sem hiszem magamról h az vagyok inkább sztem az lehet h rövid idő alatt sokat fogytam és megijedtek és már egyből ezt a jelzőt ragasztották rám
2009. márc. 18. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!