a csúnyább arc, a 10-15 kilót meg úgyis ledolgoztatnám róla,én heti kb.7-7,5 órát edzek,szóval nem hagynám annyiban azt a felesleget
2011. aug. 8. 21:08
2/13 anonim válasza:
A csúnya arcon nem tudsz változtatni, a súlytöbbleten igen.
Ilyen módon:ha azon nem változtatsz, amin lehet, az rosszabb.
2011. aug. 8. 21:08
3/13 anonim válasza:
Mihez képest +10-15 kiló? Topmodellekhez képest? Az "átlaghoz képest"? A versenysúlyodhoz képest? Milyen eloszásban? Melllre, fenékre, combra hízni nem olyan rossz nők esetében, sőt szexis is lehet.
És mit értessz a csúnyább arc alatt? Heget? Pattanást? Túl nagy orrot? pici szájat? fura szemöldököt?
Sokat lehet ezen is alakítani, ha megtanulsz sminkelni, szemöldököt szedni, jó a frizurád.
Az arcot általában azért negezebb ellensúlyozni.
2011. aug. 8. 21:13
4/13 anonim válasza:
Csúnyább arc.
2011. aug. 8. 21:14
5/13 anonim válasza:
Hát nekem pl akkor csúnyább az arcom amikor van rajtam súlytöbblet :D szóval erre így nem tudok válaszolni.
2011. aug. 8. 21:17
6/13 anonim válasza:
inkább plusz 10-15 kiló,azt le lehet adni 3 hónap alatt,ha nem több :D
2011. aug. 8. 21:21
7/13 anonim válasza:
Szerintem a csúnyább arc a rosszabb mert azon csak plasztikai műtéttel lehet segíteni (vagy még azzal se teljesen) de a +10-15 kg súlyfelesleget le lehet dolgozni.
2011. aug. 8. 21:27
8/13 anonim válasza:
Ha egyszerre van mindkettő, mint nekem :D Amúgy az arc,mert azon nem lehet változtatni,max. plasztikával.
2011. aug. 8. 21:44
9/13 anonim válasza:
Ezt úgy érted, hogy ha rajtad van az a plusz, akkor szebb az arcod, viszont ha vékony vagy, akk csúnya lesz az arcod, v ez két különböző személy?:D
2011. aug. 8. 22:00
10/13 anonim válasza:
A 10-15 kilónál azért nem mindegy az eloszlás.
Egy aránytalan/nőietlen testalkat lehet pluszkiló nélkül is olyan borzasztó mint egy csúnya arc. Pl széles váll, keskeny csípő, rövid végtagok, görbe láb... ha ez mind összejön nem lesz modell alakod mégha "ideális" súlyod és magasságod is van hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!