Zöld, barna vagy a kék szem számodra a legszebb? (kép)
Nekem a legjobban a kék és a zöld jön be. Fiúknál a jó mély meleg barna, lányoknál még a világos barna (sárgás)
Az én szemem szeretem, illik a szőke hajamhoz, nincs túl sok gondom vele :)
Nekem ilyen szemem van:
Sokkal jobban örülnék a kék szemnek, nekem az ilyen zöldes-barna nem annyira tetszik. :)
Szerintem a barna csak akkor szép hogyha nagyon sötét.Az ilyen világosabb nekem nem tetszik.
Nekem szerintem gyönyörű szemeim vannak,tiszta középkék egy pici szürkével.Sokan mondták már hogy nagyon szép szemem van,és természetes fénynél ha + ki is vagyok sminkelve elképesztő színe van.(nem vagyok elszállva magamtól,csak egy valamivel meg vagyok elégedve):)
Zöld szemből nem láttam még tiszta zöldet,csak ilyen keverékeket.Emlékszem volt egy szerelmem akinek foszöld szeme volt(xD) de nagyon szerettem.Nekem fiúkon a sötétbarna tetszik(valamikor nem számít,de az ritka),lányokon szerintem egyénfüggő.
Nekem a tiszta zöld és a kékeszöld tetszik a legjobban, nem tudom, miért.:D
Az enyém zöldesbarnás (inkább zöld), avagy fosszínű (ahogy egy előző válaszoló írta), és hát nem bánnám, ha zöldebb lenne, de így is jó.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!