Mit gondoltok arról akinek nagyon sok anyajegye van?
úristen,méghogy igénytelen...Paraszt!!!
Egyáltalán nem ciki vagy gusztustalan az anyajegy.És nem minden esetben érdemes leszedetni sem,mert olyan bajt tud okozni,h hihetetlen.Csak akkor szedesd le ha bőrgyógyász javasolja!!!!
Nekem is nagyon sok van, olyan vagyok, mint Pöttyös Panni. Még soha senkit nem zavart. Szerintem sokkal visszatszítóbbak azok a vöröshajú lányok, akiknek az egész arca-válla-karja csupa szeplő.
Csak a napsütéssel, a napozással legyél nagyon óvatos!
A leszedetésről pedig: igen, érdemes szűrésre menni. Nem leégettetni kell, mert akkor nem lehet szövettanra küldeni, márpedig az fontos. Plasztikai sebész ki tudja vágni úgy, hogy gyönyörűen gyógyul, és akkor szövettanra is van mód.
Az eltávolítás maga sosem okoz gondot- akinek eltávolítás után lesz baja, annak valószínűleg már előbb is baj volt az anyajegyével, és nem az eltávolítás generálta a bajt, csak valószínű későn került rá sor.
kislányom 3 éves lehetett a homokózyóba kérdezte a nyakamon van egy kiálló.."aNya ez csokiból van??
sose felejtem el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!