Mit gondoltok arról akinek nagyon sok anyajegye van?
Szerintem is visszataszító,főleg az ha olyan nagy kiálló anyajegyei vannak.
Rajtad vannak ilyenek? Mert szerintem menj el leszedetni,ha téged is zavar. Anyukámnak a nyakán volt egy és a hátán,elment az orvoshoz,lézerrel leszedette és azt mondta nem is fájt neki,csak nagyon büdös volt ahogy leégették. A helyükön nem maradt semilyen nyom,olyan mintha ott se lettek volna.
18/L
nekem rengeteg pöttyöm van, csak a hátamon vagy 50, de máshol is van bőven. többnyire kisebbek, laposak, de a hátamon van nagyobb lapos is.
én megszoktam és nem vettem észre, hogy mást zavarna. volt egy az államon, az púposabb és nagy szőrök nőttek ki belőle...nah, azzal a lendülettel szedettem le egy plasztikai sebésszel. de a többi nem zavar.
"Nem szeretném őket leszedetni. Van 2 is ami olyan helyen van,ami feltűnő,de az enyémek,ha nem lennének nem én lennék.:)"
Ja persze. Mindenki ezzel védekezik. Pedig csak szimplán igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!