Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 18 leszek, de miért néznek...

18 leszek, de miért néznek 15-nek?

Figyelt kérdés
163 centi magas vagyok és 52 kg,átlagos testalkatú, elég fiatalos arcom van néztek már 14 évesnek is.Derékig érő egyenes hajam van de semmi extra.magassarkút mindig hordok.szóval ha valaki rámnéz akkor az a kis iskolás okos lányka esik le, és nem egy 18 éves lány.
2009. márc. 16. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem azért mert annyinak nézel ki. Senki sem tudja ezen az oldalon hogy nézel ki, tehát választ se nagyon fogsz kapni.
2009. márc. 16. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy fogsz te majd ennek örülni, amikor 50 évesen 45-nek néznek....
2009. márc. 16. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Mutass képet és megmondjuk
2009. márc. 16. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez legyen a legnagyobb problémád :) Nálam is mindig ez volt, még mindenkit simán beengedtek a szórakozóhelyekre tőlem kérték a személyim is. Most közel 30 évesen még mindig max 20-nak néznek (tény, én nem sminkelek, nem hordok magassarkút), és egyáltalán nem zavar. Sőt, jól esik mikor a 9 éves lányomat a tesómnak nézik :)
2009. márc. 16. 13:29
 5/5 anonim válasza:
Én most vagyok 26 éves, és amikor a páromnak cigarettát veszek, mindig elkérik a személyimet. Persze már máshol is jártam így :D
2009. márc. 29. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!