75/A-s a mellem.17 éves vagyok. Nőni fog még? Olyan kicsii.
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 17:20
2/11 anonim válasza:
Elvileg 20 éves korig nő. De ha esetleg fogamzásgátlót szedsz, attól is nőni fog egy kicsit.
3/11 anonim válasza:
Fog az még nőni. Nekem 20 éves korom után is nőt még. Most, 80/B és nekem elég ennyi:)
4/11 A kérdező kommentje:
Án is B-s mellméretet szeretnék...
2011. máj. 26. 18:20
5/11 A kérdező kommentje:
*Én is
2011. máj. 26. 18:21
6/11 anonim válasza:
nekem is csak 75a-s:D
mégis döglenek utánam a pasik:D meg arányos a testemhez képest:D
7/11 A kérdező kommentje:
:D Akkor nem olyan nagy hátrány?:/
2011. máj. 27. 14:01
8/11 anonim válasza:
Pont így vagyok, mint te, ősszel leszek 17. Én nagyon kicsinek tartom, a B-nek jobban örülnék, azzal teljesen meg volnék elégedve. Nekem is mondták már, hogy ez a 160 cm-hez arányos, de attól nekem még sokszor van kisebbségi érzetem:S
9/11 anonim válasza:
A másik kérdésedre válaszolva: annyira nagy hátrány nem lehet, nekem egy 1 év, 9 hónapos párkapcsolatom van és a pasimnak így is tetszek:)
10/11 anonim válasza:
legalább vékony vagy, örülj annak:) Mindenki tudna olyat mondani, amit nem szeret a testén, azzal foglalkozz, amit szeretsz:)
Amúgy sok fiú szereti a pici-cicis lányokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!