Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vágassam a hajam, vagy ne?...

Vágassam a hajam, vagy ne? Nektek tetszenek a rövid hajú lányok?

Figyelt kérdés

Hátközépig érő sötétbarna hajam van, és sokak szerint jobban állt a rövid haj, ilyesmi volt: [link]

De jobb szeretem a hosszút, mert nőiesebb szerintem, és most nem tudok dönteni, hogy vágassak-e megint. Mit válasszak: a (pár fokkal) jobb kinézetet, vagy a kevésbé jót, de nekem tetszőt?

2011. máj. 25. 21:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A pasik se azt nézik, hogy hú, most hosszú-e a hajad, hanem az összhatást. Ha a rövid áll jobban, akkor jobb lesz az összhatás is. Visszadobná-e valaki Halle Berryt, mert nem hosszú a haja? (általában)
2011. máj. 26. 09:24
 12/13 anonim ***** válasza:
vágasd!
2011. máj. 26. 13:52
 13/13 x.wicaa.x ***** válasza:
Én mindig úgy jártam ha levágattam, hogy megbántam nagyon. Nekem a hosszú áll jól, de néha úgy rám jön az, hogy változtatni kell. Ha neked a rövid jobban áll, vágasd le, nagyon sok szép rövid hajú lány van. Például egyik barátnőmnek is nagyon rövid haja van, és elég sok pasinak bejön:)
2011. máj. 26. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!