Répától barna bőr? Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Van egy lány a társaságban, aki nagyon-nagyon barna. Egyébként egy szőke, fehér bőrű lányról van szó, legalábbis 2-3 éve még az volt...most kérdeztem tőle, hogy mennyit szolizik hogy ilyen barna, erre az volt a válasz, hogy csak télen jár szoliba, ilyenkor meg azért barna mert nagyon sok répát eszik :O
Hát csak néztem nagyokat, mert tényleg iszonyatosan barna a bőre. Lehetséges ez, vagy szerintetek is kamuzott?
2011. máj. 25. 13:55
1/5 anonim válasza:
erre én is kíváncsi lennék, de amúgy olvastam több helyen, meg interjúkban hallottam, hogy színezi a bőrt. Eldönteni, h. hazudott-e v. sem csak akkor tudod, ha ismered, hogy milyen típus ...
2/5 anonim válasza:
A répában karotin van ami valóban ad színt ha telítődik a szervezet, de ha mellette az ember nem napozik abszolút, akkor vagy arról van szó hogy naponta eszik jóóó sokat vagy valóban kamuzik és azért néha ellátogat szoliba vagy ken valami krémet magára.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen...mert az oké, hogy van benne béta karotin, még az is, hogy segíthet a barnább bőr elérésében.
De el nem tudom képzelni, hogy mekkora mennyiséget kell ahhoz megenni minden áldott nap, hogy ilyen brutál barna legyen valaki.
2011. máj. 25. 14:16
4/5 anonim válasza:
Nem attól leszel brutál barna. Csak segíti a bőröd színeződését, olyan 200-300g répa kéne naponta, tehát kb 15mg karotin. Én is szedem csak én kapszulát és tényleg jó.
5/5 anonim válasza:
Ha sok répát eszel, valamilyen szinten tényleg elszineződik a bőröd bár ez sárgás szín lesz csak! Ha napozol is mellette sokat, akkor a béta-karotin, (amit A-vitaminná alakít át a szervezeted)segít lebarnulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!