Ahogy előttem is írták; ez már túl sok. De azért meg lehet szokni. A takargatásnak pedig tényleg nincs értelme, hiszen jobb, ha eleve tudnak az emberek a szeplőkről, mintha egyszer meglátnak alapozó nélkül, és... Szóval érted. Elég kiábrándító lenne, már bocs.
2011. máj. 22. 20:30
22/33 anonim válasza:
Nem takargatnám, ahhoz eleve fél tubusnyi alapozó kellene és rengeteg púder. Semmi értelme.
Amúgy ez már sok nekem, pedig a szeplőkkel alapvetően semmi bajom.
De szégyellni semmiképpen nem kell.
2011. máj. 22. 20:46
23/33 anonim válasza:
én nem takargatnám, szerintem különleges, és van egy csomó pasi aki kifejezetten oda van érte
2011. máj. 22. 21:32
24/33 anonim válasza:
na igen nekem nincs bajom azzal ha szeplős valaki, de ez már tényleg kicsit sok
ennek ellenére ha nagyon megfogna a személyisége akkor meg tudnám szokni
2011. máj. 22. 21:52
25/33 anonim válasza:
hát ez ritka ronda :S
19/F
2011. máj. 22. 22:16
26/33 anonim válasza:
A szeplő nagyon bájos de ez már nekem sok. Én (bevallom) megijedtem kicsit mikor megnyitottam, hátrahőköltem hirtelen egy másodpercre.
Pedig szeretem a szeplőt de ez már sok.
2011. máj. 22. 22:59
27/33 anonim válasza:
Hát ha ismerném elvenném feleségül :D
Én egyszerűen megőrülök a szeplőkért, ez a lány meg valami hihetetlen gyönyörű ezzel a sok szeplővel!
20F
2011. máj. 23. 01:01
28/33 anonim válasza:
Tudom, hogy akinek ilyen az arca az nem tehet róla, de szeirntem visszataszító. Hiába van ennek a lánynak szép arca, ha egy betegséget, vagy éppen egy leopárdot juttat eszembe. Aranyos a szeplő, de ez már nagyon sok. Remélem nem bántottam meg senkit.
2011. máj. 23. 01:19
29/33 anonim válasza:
Aki szerint szexi,azt megnézném pár év múlva,mit szól hozzá ha kb 50 éves lenne a lány.. így is csúnya a bőre,ahogy az idő múlik,még csúnyább lesz.Nem tehet róla szegény igazán,és biztos vagyok benne,hogy így is szeretni fogja valaki,de nem azért mert szexi.Aki szerint szexi,az abberált.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!