Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert van ez? Hogyan novelhetn...

Qwp753 kérdése:

Miert van ez? Hogyan novelhetnem az onbizalmam?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,és a problémám az h igyekszem szebnek lenni próbálok csinosan öltözködni de nem segit rajtam.Fotózni nem is szeretem magam,a fotókon még rosszabban nézek ki,mint amúgy.Sokszor megszólták már a külsőmet ,ráadásul a környezetemben gyönyörű,lányok vannak,ami mindig eszembe juttatja milyen szerencsétlen is vagyok.Egyszer azonban volt barátom,aki mellett(ha csak pár percre is)de néha gyönyörűnek éreztem magam.Sajnos azonban megcsalt és elhagyott egy másik lány miatt,ez pedig még jobban elkeserített.En nem tetszem senkinek és ez nagyon aggaszt.Szeretném ha engem is egyszer megnéznének mint a többi lányt. Azon is gondolkoztam már,hogy ha nagykorú leszek,nem kéne-e kés alá feküdnöm.Kérlek adjatok tanácsot vagy bármit.
2011. máj. 21. 19:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

ezt a kérdést is te tetted fel, most akkor melyik vagy?

2011. máj. 21. 19:38
 12/20 A kérdező kommentje:
14 eves vagyok eltalaltad...koszonom a valaszokat nagyon megnyugtattak)
2011. máj. 21. 19:40
 13/20 anonim ***** válasza:
lol
2011. máj. 21. 19:55
 14/20 anonim ***** válasza:

értem...

Az arcoddal nem tudsz mit csinálni, próbáld meg elfogadni, és hidd, el hogy sokat fogsz még változni!

gondolom az abaj, hogy most még pattanásos, piros színű az arcod, ez azért van, mert most vagy a kamaszkorban, és 17-18 éves korodra, szép nő leszel,magadra sem fogsz ismerni.

Tanácsok:

Ha nagyon zavar, akkor vond el a figyelmet az arcodról csinos öltözékkel, és egy szép frizurával.

Pár tipp öltözködéshez: 14 évesen már hordj csőfarmert, fekete szandállal, picit magassarkúvval, de ne vidd túlzásba,és valami kis laza majókat ajánlok igy a nyár közeledésével, szép pólók, aztán szoknyákat is hordhatsz,

Itt van pár példa: mondjuk ilyen nadrág: [link]

felsők: [link]

itt egy összeállítás: [link]

és az ilyen fazonú szandálok is előnyösek: [link] .

Öntözz ilyen divatosan, és biztosan sikerrel jársz, és a figyelmet is eltereled az arcodról, de azért ne vidd túlzásba, ne akard mindenedet kivillantani, ne nézz ki ribinek, de azért az ilyen cuccok nagyon előnyösek a te korodban:) ÉS ne feledd el, légy MAGABIZTOS, ne érdekeljen mások véleménye, te szép vagy, és hiszel magadban, és ez a fontos! Sok sikert, és remélem segíthettem egy kicsit.:)

2011. máj. 21. 19:56
 15/20 anonim ***** válasza:

19:56-es válaszoló vagyok, a válaszomat azelőtt írtam, mielőtt láttam volna képet rólad.

És nem vagy csúnya egyáltalán, és ahogy írtam, fogsz még változni, és használd a tippeket, amiket ajálntam, és hiddel, "téged is megnéznek, mint a többi lányt" :)

2011. máj. 21. 20:00
 16/20 A kérdező kommentje:
jaj nagyon koszonom mindenkinek a tanacsat...erzem hogy sikerulni fog es ami a ruhakat illeti nagyon teccenek es ahogy tudom megveszem oket)koszonom mindenkinek=)
2011. máj. 21. 20:04
 17/20 anonim ***** válasza:
örülök h segíthettem:) biztosan sikerülni fog, és hódítani fogsz azokban a ruhákban!:)
2011. máj. 21. 20:13
 18/20 A kérdező kommentje:
en is remenykedem...
2011. máj. 21. 20:26
 19/20 anonim válasza:

[link]

.ru

orosz vagy???

[link]

2011. máj. 21. 21:21
 20/20 A kérdező kommentje:
nem...csak itt elek...
2011. máj. 22. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!