Fiúk ezt mennyire nézitek egy lányon, mennyire zavar titeket?
Figyelt kérdés
Minden fiú oda-vissza van,hogy milyen jó alakom van és sok lány is irigykedik rám..De senki sem látja a pocakomat:D
Egyszerűen sehova nem hízok,csakis hasra,ami engem zavar,mert szeretnék combra,popsira is hízni,de egyszerűen nem megy.
Van egy pici oldalhurkám és a hasam se olyan vészes,de azért van,ott hurkásodik.Olyan 2 cm felesleg lehet rajta.Állva szép feszes,szóval nem ilyen lógós,de ülve szabadul el a pokol.
Fiúk szerintetek ez nagyon gáz?Nem szeretnék fogyózni,mert egy kínszenvedés,hogy mindenhonnan lemegy minden,onnan meg semmi és akkor lassan anorexiásnak néznék ki,viszont,ha jön valami tökéletes,lapos hasú,hurkátlan csaj,annyira elkeseredek,hogy nekem nem olyan,és a párom talál jobbat.
2011. máj. 20. 17:51
1/7 anonim válasza:
Sokan szeretik ha "van fognivaló" a nőn.
2/7 anonim válasza:
hát itt a jó idő, fussál, biciklizzél, nem kell fogyóznod, de ez segít. :)
3/7 anonim válasza:
Öcsém, mit nem adnék, ha nekem ilyen alakom lehetne... De nem lehet, mert szar géneket örököltem és semmit nem rühellek jobban a sportolásnál. Nyugodj meg, jó az úgy ahogy van, nem kell mindenkinek okot adni a csontzörgésért való feljelentésre.
4/7 anonim válasza:
nem értem milyen hurkákról beszélsz...amikor valakinek jó alakja van hol vannak hurkái? vagy azt ennyire eltakarod? szerintem te arról beszélsz amikor leülsz és kicsit összenyomódik a bőr ami ha nem vagy egy csontsovány pálca lábú lány tök természetes, de nem az a szép. kell egy természetes kis hús egy nőre. bár nekem ilyen problémám nincs én nem látom magamon hurkákat amikor leülök. szóval lehet másról beszélünk.
5/7 A kérdező kommentje:
oldalhurka amit a naci kinyom:D de nem mindegyik gatyám adja ki:) de a hasamat még nagynak látom:(
2011. máj. 20. 20:48
6/7 anonim válasza:
akkor szerintem annyi, hogy a nadrág egy kicsit szűkebb mint ami kéne ezért feljebb nyomja ott. nem hiszem, hogy vészes lenne.
7/7 anonim válasza:
(előző)
de ha nagyon zavar irány felülésezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!