Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen szinű bikinitek van/ves...

Milyen szinű bikinitek van/vesztek az idei nyárra?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 07:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem, most van egy fekete fehér mintás, meg egy csíkos, ami dominánsan kék, de van benne fehér meg rózsaszín. És szeretnék majd valami igazán vidám színes virágosat mondjuk.
2011. máj. 20. 07:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszínű fehér ,de nem veszek másikat.
2011. máj. 20. 08:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel hihetetlen hamar lebarnulok, minden nyáron csokibarna vagyok így citromsárgát fogok venni :)
2011. máj. 20. 08:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az utolsóval. Én is minden nyáron csokira barnulok. Én most vettem a jeans club-ban fehér fodros bikinit :)
2011. máj. 20. 08:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem 4 van. egy vilagoskek, egy fekete, egy 3szinu leopard mintas (rozsaszin, feher, fekete), es egy piros-fekete csikos.
2011. máj. 20. 10:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Van egy piros-fehér csíkos és most vettem egy egyszínű fektetét. Lehet még veszek egy fehéret is.
2011. máj. 20. 10:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Én most vettem New Yorkerben egy rózsaszín bikinit. Amúgy rengeteg van, ami még mindig jó rám, nyaranta minimum 3-4 bikinit veszek, de van, hogy többet. :D
2011. máj. 20. 11:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

van egy fehér alapon rózsaszín-sárga-narancs-piros virágos és szeretnék venni idén még egyet de még nem tudom milyen színűt :) kinéztem egyet a H&Mben az citromsárgában vagy feketében tetszik de még nem tudom hogy jól áll e.. vagy türkizkéket szeretnék mert az a szín meg jól áll :)

21/L

2011. máj. 20. 12:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Még olyan november táján betévedtünk a Metróba, és ott vettem egyet 300ft-ért, na, azt ezen a nyáron szeretném felavatni, lila, és különböző színű foltok vannak rajta, meg még van egy jó pár, és kaptam egy fekete alsót, is így már variálhatom is a szetteket.
2011. máj. 20. 15:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Van egy sötétkék-fehér csíkos, és egy világoskék-fehér virágmintás :) Csak az utóbbinak nagyon vastag a nyakba köthető része, és mivel elég gyorsan barnulok, vastag fehér csík marad utána :S Szóval ezt inkább akkor hordom, ha már van alapszínem.
2011. máj. 20. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!