Milyen szinű bikinitek van/vesztek az idei nyárra?
Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 07:32
1/11 anonim válasza:
Nekem, most van egy fekete fehér mintás, meg egy csíkos, ami dominánsan kék, de van benne fehér meg rózsaszín. És szeretnék majd valami igazán vidám színes virágosat mondjuk.
2/11 anonim válasza:
Egyszínű fehér ,de nem veszek másikat.
3/11 anonim válasza:
Mivel hihetetlen hamar lebarnulok, minden nyáron csokibarna vagyok így citromsárgát fogok venni :)
4/11 anonim válasza:
Egyet értek az utolsóval. Én is minden nyáron csokira barnulok. Én most vettem a jeans club-ban fehér fodros bikinit :)
5/11 anonim válasza:
nekem 4 van. egy vilagoskek, egy fekete, egy 3szinu leopard mintas (rozsaszin, feher, fekete), es egy piros-fekete csikos.
6/11 anonim válasza:
Van egy piros-fehér csíkos és most vettem egy egyszínű fektetét. Lehet még veszek egy fehéret is.
7/11 anonim válasza:
Én most vettem New Yorkerben egy rózsaszín bikinit. Amúgy rengeteg van, ami még mindig jó rám, nyaranta minimum 3-4 bikinit veszek, de van, hogy többet. :D
8/11 anonim válasza:
van egy fehér alapon rózsaszín-sárga-narancs-piros virágos és szeretnék venni idén még egyet de még nem tudom milyen színűt :) kinéztem egyet a H&Mben az citromsárgában vagy feketében tetszik de még nem tudom hogy jól áll e.. vagy türkizkéket szeretnék mert az a szín meg jól áll :)
21/L
9/11 anonim válasza:
Még olyan november táján betévedtünk a Metróba, és ott vettem egyet 300ft-ért, na, azt ezen a nyáron szeretném felavatni, lila, és különböző színű foltok vannak rajta, meg még van egy jó pár, és kaptam egy fekete alsót, is így már variálhatom is a szetteket.
10/11 anonim válasza:
Van egy sötétkék-fehér csíkos, és egy világoskék-fehér virágmintás :) Csak az utóbbinak nagyon vastag a nyakba köthető része, és mivel elég gyorsan barnulok, vastag fehér csík marad utána :S Szóval ezt inkább akkor hordom, ha már van alapszínem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!