Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miről árulkodik ez a szem?

Miről árulkodik ez a szem?

Figyelt kérdés

Valami egyszerű, de mégis szép sminket tudnál ajánlani?

A szempillaspirálozáson kívül...

[link]

2011. máj. 19. 14:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Miről árulkodik?

Fáradtságról.

2011. máj. 19. 14:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Elkeseredettség, fáradtság, allergia, amúgy meg mihez kell erre a kérdésre adott válasz?
2011. máj. 19. 14:33
 3/10 anonim ***** válasza:
egy beteg szamárnak a szemére :DDD
2011. máj. 19. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Nagyon szép színe van a szemednek! :)

Ha fekete tussal kihúzod a felső szempillák tövét, és pasztell színekkel fested a szemhéjad, az ideális nappali smink lesz. Fontos, hogy a világos színek "megnyitják" a szemet, azaz ha az alul fehérrel húzod ki, optikailag nagyobbnak tűnik majd.

(Feketével pedig mindig csak a szempillák vonalán fess, ez magától értetődően az inverze.)

Érdekes az is, ha mondjuk mályvával fested ki, és középre egy ujjnyi fehéret teszel (mármint a szempilla vonalára), egyfajta "dimenziója" lesz a szemhéjadnak.

Youtube-on rengeteg tutorial videót találsz (daily makeup for blue eyes, ilyesmi), sokat kell gyakorolni.

Az arany pedig istenien állna alkalmakra:

http://www.youtube.com/watch?v=T9spz-zle5o&feature=related

2011. máj. 19. 15:26
 5/10 anonim ***** válasza:
azt hittem,hogy férfiszem :D
2011. máj. 19. 17:21
 6/10 anonim ***** válasza:
én is azt hittem h férfi....
2011. máj. 19. 20:17
 7/10 A kérdező kommentje:

15:26 nagyon szépen köszönöm a tippeket!!!

Sokáig arannyal színeztem és mályvához hasonlóval, de aztán meguntam:)

És igen, fáradt vagyok, és ezt szeretném sminkkel ellensúlyozni.

2011. máj. 19. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Fontos, hogy megtaláld az ideális alapozót is. Ez többe fog kerülni, de megéri, mert egy jól megválasztott alapozó éveket fiatalít. (Biztosan nem drágább, mint egy műkörömépítés, és annál ritkábban kell venni: ennyit egy nő igenis megengedhet magának.)

Az esetleges bőrhibákat, vagy a szem alatti karikát pedig egy fokkal világosabb korrektorral tüntethetjük el a leghatásosabban.

Ez tényleg kényes kérdés, mert ha rosszul választasz, esetleg maszkhatást érhetsz el, vagy nem is fog igazán fedni. A legjobb lenne személyesen kikérni egy kozmetikus véleményét és tanácsát ezzel kapcsolatban, ő rengeteg terméket ismer, és egyből megállapítja, mire van szükséged.

A rúzs pedig azért nélkülözhetetlen a megjelenéshez, mert egyrészt friss és elegáns hatást kelt, másrészt pedig nemrég olvastam egy kísérletről, amelyben férfiak nőket értékeltek első benyomás alapján: amelyik rúzst viselt, az minden esetben jobb pontokat kapott.

Erről is találsz videókat:

http://www.youtube.com/watch?v=2Vr1CbTp3cU&feature=related

Az arcpirosítót se felejtsd el:

http://www.youtube.com/watch?v=_JZ6sx0963U (ez a csaj az egyik kedvencem, nagyon ügyes,a csatornáján vannak még szép sminkek.)

Remélem, segítettem. :))

2011. máj. 20. 00:12
 9/10 qwp753 ***** válasza:
nem szep szem...bocs!mintha nem alutad volna ki magat
2011. máj. 21. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért tűnik fáradtnak a szem, mert kicsit ferdén van a képen. Amúgy meg teljesen normális, és szép szemek!

Rengeteg optikai illúzió is ilyen elferdített képekre alapoz..

:)

2011. máj. 22. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!