Miről árulkodik ez a szem?
Valami egyszerű, de mégis szép sminket tudnál ajánlani?
A szempillaspirálozáson kívül...
Nagyon szép színe van a szemednek! :)
Ha fekete tussal kihúzod a felső szempillák tövét, és pasztell színekkel fested a szemhéjad, az ideális nappali smink lesz. Fontos, hogy a világos színek "megnyitják" a szemet, azaz ha az alul fehérrel húzod ki, optikailag nagyobbnak tűnik majd.
(Feketével pedig mindig csak a szempillák vonalán fess, ez magától értetődően az inverze.)
Érdekes az is, ha mondjuk mályvával fested ki, és középre egy ujjnyi fehéret teszel (mármint a szempilla vonalára), egyfajta "dimenziója" lesz a szemhéjadnak.
Youtube-on rengeteg tutorial videót találsz (daily makeup for blue eyes, ilyesmi), sokat kell gyakorolni.
Az arany pedig istenien állna alkalmakra:
15:26 nagyon szépen köszönöm a tippeket!!!
Sokáig arannyal színeztem és mályvához hasonlóval, de aztán meguntam:)
És igen, fáradt vagyok, és ezt szeretném sminkkel ellensúlyozni.
Fontos, hogy megtaláld az ideális alapozót is. Ez többe fog kerülni, de megéri, mert egy jól megválasztott alapozó éveket fiatalít. (Biztosan nem drágább, mint egy műkörömépítés, és annál ritkábban kell venni: ennyit egy nő igenis megengedhet magának.)
Az esetleges bőrhibákat, vagy a szem alatti karikát pedig egy fokkal világosabb korrektorral tüntethetjük el a leghatásosabban.
Ez tényleg kényes kérdés, mert ha rosszul választasz, esetleg maszkhatást érhetsz el, vagy nem is fog igazán fedni. A legjobb lenne személyesen kikérni egy kozmetikus véleményét és tanácsát ezzel kapcsolatban, ő rengeteg terméket ismer, és egyből megállapítja, mire van szükséged.
A rúzs pedig azért nélkülözhetetlen a megjelenéshez, mert egyrészt friss és elegáns hatást kelt, másrészt pedig nemrég olvastam egy kísérletről, amelyben férfiak nőket értékeltek első benyomás alapján: amelyik rúzst viselt, az minden esetben jobb pontokat kapott.
Erről is találsz videókat:
http://www.youtube.com/watch?v=2Vr1CbTp3cU&feature=related
Az arcpirosítót se felejtsd el:
http://www.youtube.com/watch?v=_JZ6sx0963U (ez a csaj az egyik kedvencem, nagyon ügyes,a csatornáján vannak még szép sminkek.)
Remélem, segítettem. :))
Azért tűnik fáradtnak a szem, mert kicsit ferdén van a képen. Amúgy meg teljesen normális, és szép szemek!
Rengeteg optikai illúzió is ilyen elferdített képekre alapoz..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!