Van olyan fiú/férfi, aki szexinek találja az anyajegyeket?
persze, hogy van:) a barátodat, aki majd igazán szeret, úgyse fogja érdekelni mennyi van rajtad:)
amúgy szerintem igen is vonzó is tud lenni:)
Vedd már észre, hogy csak szemétkednek veled!! Anyajegy mindenkin van, rajtam is van sok és nem is mind olyan kicsi, mint a képen. 11 éves koromban még zavartak , de megtudtam, hogy az eltávolítás rosszul is elsülhet és megbarátkoztam velük. Most 25 éves vagyok és már olyan mint ha nem is lennének, a pasik nagyon szeretnek, mindig van barátom, mostani pl. favorizál.
Amúgy is, ilyen pasik véleménye érdekel? Komolyan? Aki a szépség és divat rovat olvasója?? mert ezek vagy gyerekek, vagy b.uzik. Ide fárfi max olyan kérdéseket szokott írni, hogy "pasi" hordhat-e tangát!női ruhát stb.. Szerinted?? ...
én is meglepődtem az eddigi válaszokon, mert mindnek eléggé szivatás-szaga volt. én pl imádom az anyajegyeket, főleg az arcon, de máshol is. számomra sokkal vonzóbb egy anyajegyes lány, mint akinek "tiszta" a bőre. egyáltalán ne szégyelld ;)
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!