Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan fiú/férfi, aki...

Van olyan fiú/férfi, aki szexinek találja az anyajegyeket?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 17:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

persze, hogy van:) a barátodat, aki majd igazán szeret, úgyse fogja érdekelni mennyi van rajtad:)

amúgy szerintem igen is vonzó is tud lenni:)

2011. máj. 17. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:
A hegek eltűnnek a napozástól...
2011. máj. 17. 20:52
 13/16 anonim ***** válasza:
ezaz, azonnal szedesd le lézerrel
2011. máj. 17. 21:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Vedd már észre, hogy csak szemétkednek veled!! Anyajegy mindenkin van, rajtam is van sok és nem is mind olyan kicsi, mint a képen. 11 éves koromban még zavartak , de megtudtam, hogy az eltávolítás rosszul is elsülhet és megbarátkoztam velük. Most 25 éves vagyok és már olyan mint ha nem is lennének, a pasik nagyon szeretnek, mindig van barátom, mostani pl. favorizál.

Amúgy is, ilyen pasik véleménye érdekel? Komolyan? Aki a szépség és divat rovat olvasója?? mert ezek vagy gyerekek, vagy b.uzik. Ide fárfi max olyan kérdéseket szokott írni, hogy "pasi" hordhat-e tangát!női ruhát stb.. Szerinted?? ...

2011. máj. 18. 11:14
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. máj. 18. 16:03
 16/16 anonim válasza:

én is meglepődtem az eddigi válaszokon, mert mindnek eléggé szivatás-szaga volt. én pl imádom az anyajegyeket, főleg az arcon, de máshol is. számomra sokkal vonzóbb egy anyajegyes lány, mint akinek "tiszta" a bőre. egyáltalán ne szégyelld ;)

24/f

2012. szept. 17. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!