Van olyan aki napozással érte el az áhított barnaságot?
én még nem voltam szoliban és mindig szép barna vagyok néha már túlságosan is nyár végére:) idén kb 2-3szor feküdtem ki és már most jó színem van és nem akarok sokat barnulni
L/16
:D
Szerinted mi volt a szoli előtt?
Minden évben csak a napon barnulok.
Amikor fiatalka voltam, mindig tiszta négerbarna lettem a vizsgákra, mert a kertben feküdve tanultam. Kb. egy órát naponta, néha többet, ha sok volt az anyag. :D
Később gondosan forgolódva, fél órát hason, fél órát hanyattfekve töltöttem a napon, kb. egy-két hét alatt igazán barna lettem.
Most erre sincs időm.
A kertben rendszerint fürdőruhában bogarászok, a hátam és a lábam jól lebarnul. Aztán pihenésként hanyattfekszem a napon, és a hasam, meg a többi is, ha nincs otthon a szomszéd bácsi. ;) Ez összesen megint kb. fél- egy óra naponta.
Május elején már kérdezgette mindenki, hová járok szoliba.
Eleinte magas faktorszámú naptejet használok, 30-ast. Mikor már barna vagyok, nem csak úgy picit megfogott a nap, hanem tényleg barna, akkor áttérek a kisebb faktorszámra, meg a kakaóvajra.
Esténként tusolás, testápolás meg szerintem alapvető.
Húsvét környékén volt pár nap, míg nagyon meleg volt, folyton kint feküdtem bikiniben és egész szép színem lett, nem olyan, mint amilyen a cél volt, de elromlott ez a fránya idő.
Majd folytatom a napozást, ha javul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!