Ne haragudj,hogy ezt mondom de a hajaddal kezdj valamit és akkor szerintem átlagban a nők 80%-ának bejönnél:) Merto sok nőnek bejön a kisfiús arc, de a hajad az nagyon nem jó,valami fazont vágass vagy nyirasd föl,vagy vágass valami olyan frizkót amit betudsz állítani és fölwaxozhatsz/zselézhetsz.
Amúgy igy első ránézésre én egy félénk,egyszerű srácnak nézlek akinek kell egy társ aki kicsit irányitsa.
2011. máj. 19. 17:49
25/31 anonim válasza:
Nekem az arcoddal nincs semmi bajom, tetszik:) Sok minden eszembe jutott rólad milyen lehetsz, de most nem akarok ebbe belemenni nagyon, úgyhogy csak annyit, hogy: kedves, félénk, nem az a tipikus nagymenő balf*sz.
2011. máj. 19. 17:52
26/31 anonim válasza:
Nos, én nem vagyok elájulva tőled (bocs), de pattanásmentes bőrrel nem lennél rossz látvány (bár akkor sem jönnél be kifejezetten). Hogy mit gondolok rólad első ránézésre? Kb. azt, mint a többiek. Szerintem nem vagy az a tipikus nagymenő sz*padék, de azért a "suli lúzere" sem.
2011. máj. 19. 18:04
27/31 anonim válasza:
Szia!
Szerintem külsőre egész jól nézel ki. :)
Belsőre pedig az jut eszembe első ránézésre, hogy egy rendes és őszinte srác vagy. Egy picit talán visszahúzódónak látlak, de ez még százszor jobb, mintha nagyképű és öntelt lennél. :)
21/L
2011. máj. 19. 18:29
28/31 anonim válasza:
hm ;)
2011. máj. 19. 20:43
29/31 anonim válasza:
Az első képen szerintem nagyon jó hajad van :)
2011. máj. 19. 20:45
30/31 anonim válasza:
Elvont,álmodozó,néha befordulós-kicsit őrült.külsőleg nem lennél csúnya,csak hát a pattanások....30/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!