Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen vagyok külsőleg? (link)

Milyen vagyok külsőleg? (link)

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen vagyok? (mint külső)

És így ráadásnak.. ha rám néztek, belsőleg mit olvastok ki belőlem? (nem kötelező! :-D)

Légyszi, viszont nemet és kort írjatok

Köszi

[link]

2011. máj. 15. 19:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Jól kivert a ragya.
2011. máj. 16. 23:45
 22/31 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszel. Bocs.
2011. máj. 19. 17:45
 23/31 anonim ***** válasza:
19/L utolsó vagyok
2011. máj. 19. 17:45
 24/31 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,hogy ezt mondom de a hajaddal kezdj valamit és akkor szerintem átlagban a nők 80%-ának bejönnél:) Merto sok nőnek bejön a kisfiús arc, de a hajad az nagyon nem jó,valami fazont vágass vagy nyirasd föl,vagy vágass valami olyan frizkót amit betudsz állítani és fölwaxozhatsz/zselézhetsz.

Amúgy igy első ránézésre én egy félénk,egyszerű srácnak nézlek akinek kell egy társ aki kicsit irányitsa.

2011. máj. 19. 17:49
 25/31 anonim ***** válasza:
Nekem az arcoddal nincs semmi bajom, tetszik:) Sok minden eszembe jutott rólad milyen lehetsz, de most nem akarok ebbe belemenni nagyon, úgyhogy csak annyit, hogy: kedves, félénk, nem az a tipikus nagymenő balf*sz.
2011. máj. 19. 17:52
 26/31 anonim ***** válasza:
Nos, én nem vagyok elájulva tőled (bocs), de pattanásmentes bőrrel nem lennél rossz látvány (bár akkor sem jönnél be kifejezetten). Hogy mit gondolok rólad első ránézésre? Kb. azt, mint a többiek. Szerintem nem vagy az a tipikus nagymenő sz*padék, de azért a "suli lúzere" sem.
2011. máj. 19. 18:04
 27/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem külsőre egész jól nézel ki. :)

Belsőre pedig az jut eszembe első ránézésre, hogy egy rendes és őszinte srác vagy. Egy picit talán visszahúzódónak látlak, de ez még százszor jobb, mintha nagyképű és öntelt lennél. :)

21/L

2011. máj. 19. 18:29
 28/31 anonim ***** válasza:
hm ;)
2011. máj. 19. 20:43
 29/31 anonim ***** válasza:
Az első képen szerintem nagyon jó hajad van :)
2011. máj. 19. 20:45
 30/31 anonim ***** válasza:
Elvont,álmodozó,néha befordulós-kicsit őrült.külsőleg nem lennél csúnya,csak hát a pattanások....30/F
2011. máj. 19. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!