Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen vagyok külsőleg? (link)

Milyen vagyok külsőleg? (link)

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen vagyok? (mint külső)

És így ráadásnak.. ha rám néztek, belsőleg mit olvastok ki belőlem? (nem kötelező! :-D)

Légyszi, viszont nemet és kort írjatok

Köszi

[link]

2011. máj. 15. 19:25
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos.

14l

2011. máj. 15. 19:31
 2/31 anonim ***** válasza:

Laza,sportos srácnak nézel ki:)

Mivel nem nézel bele a fényképezőgépbe kicsit szégyenlősnek gondollak.

14L

2011. máj. 15. 19:35
 3/31 anonim ***** válasza:
Mondjuk bejössz! Ha szemből lenne a kép, még jobb lenne! :) L
2011. máj. 15. 19:35
 4/31 anonim ***** válasza:
csendesnek tűnsz, nem a csajok kedvencének, és nem is vagy az a nagy csajozó, ránézésre, de kedves lehetsz, olyan kis szomorkás a tekinteted, vagy csak a fénytől hunyorogsz :D külsőleg a hajad nekem tetszik, a ruháid viszont nem, öltözhetnél kicsit divatosabban is, bár gondolom 16-18 körül lehetsz, ekkor még nincs rendesen kiforrva az ízlés, de egész jóképű vagy :) 21/L
2011. máj. 15. 19:36
 5/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm csajok a kedvességet! :-) Jól esik

17 leszek nemsokára.

2011. máj. 15. 19:40
 6/31 anonim ***** válasza:
73%

Olyan kis lelkizősnek tűnsz, amolyan művészlélek-fajtának :)

5 éven belül fogod tapasztalni, hogy a nőknek milyen nagy százaléka bukik erre a típusra!! :D

28/N

2011. máj. 15. 19:43
 7/31 anonim ***** válasza:

szerintem minden okés veled külsőleg. nem mondom, hogy átlagos vagy, mert az átlag fiúk nagyon ellányosodtak sajnos. szerintem kicsit komolyabb lehetsz, mint a többség, és nem mész bután mások után, vannak egyéni gondolataid, nem a népszerűségre hajtasz, meg ilyenek. talán kicsit visszahúzódó vagy. bár kicsit merész dolog egy kép alapján ilyesmiket írni, de mondjuk úgy, hogy első benyomás. amúgy nekem szimpatikus vagy.

15/L

2011. máj. 15. 19:50
 8/31 A kérdező kommentje:

[link]

kicsit "meleg" lett :$

Most ilyet találtam nagynehezen.. :$

2011. máj. 15. 19:51
 9/31 anonim ***** válasza:

Hú, nagyon aranyos arcod van. Valahogy mindig az ilyen arcú fiúk, kicsit szerencsétlen srácok jöttek be, ha-ha :D Ne vedd sértésnek ;)

Amúgy, ha nem haragszol meg, akkor azokkal a pattanásokkal kéne kezdeni valamit. Bőrgyógyász, kozmetikus akármi ( nem szégyen, nyugi, sok fiú jár).

16/l

2011. máj. 15. 20:19
 10/31 anonim ***** válasza:
Ja, meg ezt a pirulós szmájlit hagyd, elég bénácska :)
2011. máj. 15. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!