Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a hajgöndörítőt?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi, hogyan kell használni az üzletekben is kapható hajgönőritőket?

Szeretnék venni egyet, melyiket ajánlanátok (nem túl drágára gondoltam)?

Érdemes-e venni? Mennyire divat még?

Mindent szivesen olvasok ezzel kapcsolatban:)

Köszi:)

2011. máj. 15. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia. Csak szeretnék egy tanácsot adni. Nekünk is van itthon, és nekem nem vált be, mert hiába hajlakkoztam be, utánna egy két órával ki is egyenesedett.

Lehet kapni Rossmannban hajgöndörítő szivacsot. Ilyen színes puha szivacsok amik hosszúkásak és egy kis lyuk van a végükön. Ha egyik este felcsavarod vele a hajadat másnapra nagyon szuper lesz, kényelmesen alszol benne mert puha, és egész nap göndör lesz a hajad. :D

2011. máj. 15. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:

hajgöndörítő alatt mire gondolsz?

csavaró? hajsütővas? meg azokból is van 80 féle.

Az előzőnek nincs szerencséje, vagy pocsék minőségű bóvli a termék, vagy nem tudja használni, vagy olyan típusú a haja, ez nem garancia, hogy neked se válna be. :D

Nekem pl. napokig úgy marad vassal nem túl magas hőfokon is, lakk nélkül.

A szivacsos csavaró meg nem ugyanazt a hatást adja. Sokkal kuszább, kócosabb. Olyat akarsz? Akkor jó választás (bár azért annyira nem kényelmes, főleg ha sok és hosszú hajad van, mert akkor sokat kell a fejedre tenni belőle ugye).

Hát amúgy meg csavaróra felcsavarod a hajad. :D De a legtöbb termékhez van leírás, mert máshogy kell rögzíteni.

Alapszabály, hogy a csavarónál szélesebb tincset sose használj, ha hosszú a hajad, akkor meg max. valamivel keskenyebbet.

Divatnak divat, az országon kívül szinte mindenhol máshol rég nem menő a vasalt haj pl. XD De már csak ilyen elmaradott hely vagyunk. De ha nem is divat de jól áll, akkor kit érdekel? Inkább ez a lényeg.

Ha vállnál rövidebb a hajad, akkor viszont nem ajánlom, kb a felére összeugrik a hajad könnyen eleinte, persze kilógja magát hamar, de ha mégis utcára akarsz menni, nem biztos, hogy úgy akarsz kilépni, mint egy bolond birka. :D

2011. máj. 15. 18:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Először is, hajgöndöritő vasra gondoltam, tehát elektromosra, persze.

A hajam kb. 1O centivel ér a vállam alá, szóval a túl rövid haj nem akadály:)

Sokszor látom a tv-ben pl., vagy különböző magazinokban, h a csajoknak ott elől van begöndöritve pár tincs, vagy a breton kifele...az nagyon tetszik.

Hasonló stilusra gondoltam...

:)

2011. máj. 16. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!