Református iskolában engedik a rasztát?
A Diákjogok szerint ebbe az iskolának nincs beleszólása. Názz csak utána! Vallás, meggyőződés, külső, amennyiben nem sérti a közerkölcsöt - azemélyes jogaid megsértése, ha belekötnek.
Én elit gimnáziumba jártam, mindenért pampogtak, de ilyesmiért ki nem rúghatnak. Arra számíthatsz, 1-2 maradibb tanár Rád fog szállni - de ha jól tanulsz, békén fognak hagyni, az okosabbja akár el is fogad. :)
Hali!En reformatus gimibe jartam,ott is eretsegiztem es az osztalytarsamnak is raszta haja volt!:)
Eleinte cseszegettek(tanarok,of de nem az igazgato) aztan a vegen tok termeszetes lett mindenkinek.
Ha nincs a házirendben benne, hogy tilos akkor annyi lehet vele. hogy nem nézik jó szemmel. Az Úr Isten sem a hajad formájáról fog megítélni.
Nekem volt olyan ismerősöm aki ref. konferencia táborban osont ki éjjeli fürdőzésre a Balcsiba és még volt egy-.két húzós dolga. Mára egy gyülekezetet vezet lelkészként. Pedig akkor nem gondoltuk volna, hogy ilyen komoly elhívatott ember lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!