Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek csalás? 21 europem...

Szerintetek csalás? 21 europemodels.

Figyelt kérdés
Én holnap fogok menni Szentendrére fotozkodásra ingyen, mert aztmondták, hogy amíg nem fogok keresni pénzt, addig nem kell fizetnem nekik, és 12 éves vagyok és mondta az igazgató h. majd lehet 14 évesen el fog küldeni külföldre ha kitartó vagyok és elég sok modelljük van, köztük sok gyerek és még a keresztanyukám mondta h. régen nagyon sokat modelkedett és neki ismerős volt ez az ember aki a cégnek az igazgatója.Szerintetek csalás?Mert eddig csak telefonon beszéltünk.
2011. máj. 13. 13:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
mindenesetre nehogy egyedül menj
2011. máj. 13. 13:32
 2/15 A kérdező kommentje:
A szüleimmel és a barátnőmmel megyek. De fent van facebookkon az az ember és van 700 valamennyi ismerőse és mindegyik majdnem modell.
2011. máj. 13. 13:33
 3/15 anonim ***** válasza:

szerintem nem csalás, a portfóliót akkor szokás kifizetni ha már megjött az ára, kezdetben ingyen, aztán ha keresel szép lassan kifizeted.

[link]

olvass el a fenti linken minden hozzászólást. ez egy nagy kamu cég, engem is át akartak verni de aztán nem sikerült nekik.

ha hasonlóakat cselekszenek, kamu cég, ha nem, nem.

mindenesetre anyukáddal menj.

2011. máj. 13. 14:10
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi az infot..am. is anyuval mennék, de rem. nem kamu :)
2011. máj. 13. 14:16
 5/15 anonim ***** válasza:
uh,mi a neve??mert találkoztam már egy-két kamu modellügynökséggel sajnos!
2011. máj. 13. 16:30
 6/15 A kérdező kommentje:
Minek vagy kinek mi a neve?
2011. máj. 13. 20:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Bár még sosem hallottam róluk, megnéztem a honlapjukat, és nagyon korrekt ügynökségnek tűnik! Kevés modellel dolgoznak, ami hitelessé teszi őket (ha sok modellel dolgozik egy ügynökség, egyértelműen nem tud mindenkinek munkát adni), és az, hogy a portfóliód árát a munkáidból vonják le, ismét egy korrekt lépés. Ügyes legyél!!! Majd írd meg mi volt:)
2011. máj. 14. 14:38
 8/15 A kérdező kommentje:

Hát visszajöttünk és biztos nem átverés!

Nagyo sok képet csiináltak rólam valamint ott volt két modell is. 21.én bemutat minket az igazgató Bíró Icának és aztmondta h ha sokat tanulok akk. majd 14 évesen kiküldene külföldre. Mostmár biztos nem csalás.

2011. máj. 14. 19:01
 9/15 anonim ***** válasza:
az jó. mármint az ügynökségnek mi a neve?
2011. máj. 16. 12:53
 10/15 anonim ***** válasza:
várjál, várjál....ki kell járnod egy modellsulit? (rengeteg pénz és nem garantál semmit)
2011. máj. 16. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!