Hogyan lehetne karakteresebb az arcom?
Figyelt kérdés
Kicsi a szemem, a szám, az orrom, olyan tiszták a vonásaim vagy nem tudom hogy írjam. Pici bogyó fejem van. Azt mondják szép vagyok, kicsit olyan baba hatásom van. Semmi karakteres nincs az arcomban. Pl. szép vastag száj, nagy szemek. Olyan semilyen. A szemöldököm íve is egyszerű, nem tudok ívet szedni bele, mert nem úgy nől, vagy nincs annyi, nem tudom.2011. máj. 12. 19:02
1/6 anonim válasza:
A 'nől' az nem egy létező ige. Rakj fel képet magadról, akkor tud segíteni az ember, nem eszlek meg (a többiekről nem tudok nyilatkozni). Vastag szájat ne is szeressél, szerintem azt nem szokták szeretni :) Ellentétben a baba arccal, ami be szokott jönni azért. Bogyó az meg az, ami a nyúlból kijön hátul, szerintem nem olyan a fejed. A szemöldök az meg legtöbbször csak a lányokat szokta érdekelni, feltételezem, hogy nem főleg nekik szeretnél megfelelni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék magamról képet mutatni, de kb. ilyen sajátosságokkal rendelkezek, csak talán kicsit vékonyabb a szám.
2011. máj. 12. 20:31
3/6 anonim válasza:
Nekem is babaarcom, bogyófejem van. :D Én örülök neki, mert 25 évesen is 16-nak néznek. XD Eljön még a te időd! Amúgy nagyon cuki arcod lehet, biztos szép vagy. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi, aranyos vagy.:)
Közben meg rájöttem, h elfelejtettem a linket kirakni. Ilyenre gondoltam:
Ebből is az első barna hajú frufrus csaj.:)
2011. máj. 12. 21:20
5/6 anonim válasza:
Hát, ha ilyen arcod, az karakteres, nincs vele semmi gond.
6/6 anonim válasza:
Ha erre a csajra hasonlítasz, akkor nincs a te arcoddal semmi baj. Am nekem is babaarcom van, normális méretű szemekkel és szájjal, én szeretem. Sztem csak te látod ilyen tragikusan a helyzetet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!