Ez mitől lehet? Nekem is ilyen a hátam (link). Nagyon kiábrándító?
szóval olyan a hátam mint a soványabb csajnak, így kiáll a lapockám, az ortopédián azt mondták, hogy nem tudnak vele mit csinálni, járjak úszni, de nem segít :// mert amúgy meg szépnek mondanak, de engem úgy zavar
Magadtól úszol, vagy ezt tartja valaki? Ha magadtól, akkor próbáld meg azt, hogy keresel oktatót, vagy valakit, aki segít, mert lehet, hogy valamit nem jól csinálsz.
Egyébként szerintem nem vészes az.
csajként mondom, hogy megláttam ezt a képet...és a jobb oldali csajra mondtam, hogy de szép a háta...kicsit vékony...de szép...jóóó ez:)
22L
bal oldalira...bocsánat:D:D:D...elirtam...bal oldali csajnak tetszik a háta::D:D:D
22L
Nekem is hasonló a hátam, de én ezt szeretem magamban a legjobban (igazából mást nem is :D) amúgy ennek a lánynak sem áll ki ennyire, csak úgy áll...de szerintem szexi :)szóval ne búslakodj
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!