Ez mitől lehet? Nekem is ilyen a hátam (link). Nagyon kiábrándító?
Figyelt kérdés
szóval olyan a hátam mint a soványabb csajnak, így kiáll a lapockám, az ortopédián azt mondták, hogy nem tudnak vele mit csinálni, járjak úszni, de nem segít :// mert amúgy meg szépnek mondanak, de engem úgy zavar
2011. máj. 12. 18:38
1/18 anonim válasza:
cserélnék veled, hogy nekem is ilyen sz@ros kis bajaim legyenek, de komolyan :)
2/18 anonim válasza:
talán mert elől léc hátul deszka vagy. hízz egy kicsit, meg izmosodj, és formás is leszel, meg eltűnik a szárny is (azért annyira ne, mint a jobboldali:D)
3/18 A kérdező kommentje:
de nem vagyok olyan sovány, 175 cm és 60-84 kg
2011. máj. 12. 18:59
5/18 anonim válasza:
azért elég durva intervallumot adtál meg :D ha 175/60ra gondolsz, az azért vékonynak számít.
6/18 A kérdező kommentje:
a fiúkat nem zavarja, nem leszek kevesebb a szemükben?
2011. máj. 12. 19:03
7/18 A kérdező kommentje:
basszus xD 175 cm és 60-64 kg
Szóval nem 84 hanem 64 :DD
2011. máj. 12. 19:04
8/18 anonim válasza:
én 165 cm vagyok és 55 kiló és nekem is ugyanilyen a hátam :/ pedig én sokat edzek (tehát izmos is vagyok valamennyire). de nagyon utálom h ilyen, olyan nagynak tűnik a hátam miatta a testhezálló fölsőkben. :/
9/18 A kérdező kommentje:
olyan mintha nyomorék lennék :// pedig nem illik ez hozzám és egyre jobban zavar, főleg hogy nyár van el sem tudom takarni...
2011. máj. 12. 19:12
10/18 anonim válasza:
H.ülye vagy -----..-----
Ez legyen a legnagyobb problémád az életben, azt kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!